PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


03.05.2013 / Usposabljanje

Seminar družabnosti v gorah - Družabnost v planinski koči

Vrsta dogodkaUsposabljanje
Kdaj03.05.2013
Traja do05.05.2013 (3 dni)
Zborno mestoPUS Bavšica
KomisijaMladinska komisija
OrganizatorMladinska komisija PZS
Vodnik / kontaktUrška Petek
Prijavepo pošti na naslov: Mladinska komisija, Planinska zveza Slovenije, p .p. 214, 1001 Ljubljana, najkasneje do četrtka, 25. aprila 2013.
InformacijeVeč informacij dobite pri vodji seminarja Urški Petek, na elektronskem naslovu 5ekurska@gmail.com.
NaÄŤin prevozaz osebnim avtomobilom
Cena60 €
Pomemben vidik udejstvovanja mladih v planinstvu je prav družabnost. Prve korake v svet strmin naredijo otroci prav zaradi prijetnega druženja z vrstniki in ne zaradi samega zahajanja v gore. Umetnost pa je večje skupine otrok, mladostnikov in mladih povezati v celoto preko različnih iger, s katerimi utrjujejo prijateljstvo, tovarištvo in pripadnost skupini.

Tako Mladinska komisija ponovno organizira Seminar družabnosti v gorah. S tokratnim naslovom Družabnost v planinski koči, se boste spoznali s kopico različnih iger, ki so namenjene veselemu preživljanju prostega časa v in ob planinski koči.

Seminar je namenjen vsem, ki se ukvarjate z vzgojo in izobraževanjem otrok in mladine, torej mladinskim voditeljem, mentorjem, vodnikom, oziroma vsem, ki bi radi preživeli zabaven vikend v Bavšici in se ob tem še kaj naučili.

Pomembno: Seminar se šteje tudi kot izpopolnjevanje mentoricam oz. mentorjem planinskih skupin. Z udeležbo na Seminarju družabnosti, vam ne bo potrebno obiskati še izpopolnjevanja.

https://mk.pzs.si/koledar.php?pid=11148 26.09.2023