PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


sreda, 9. januar 2019 ob 11:30

Novo vodstvo Mladinske komisije PZS na Radiu Slovenija

Novo Mladinske komisije, ki nadaljuje poslanstvo predajanja znanj mlajšim generacijam, se je v sredo, 9. januarja 2019, s svojimi načrti in vizijo predstavilo v oddaji Gymnasium na 1. programu Radia Slovenija. Vabljeni k poslušanju v radijskem arhivu!
"Izobraževanje mladih v planinskih veščinah ima v Sloveniji že več kot 90-letno tradicijo. Danes ga med drugimi izvaja tudi Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije. Ta je pred kratkim dobila novo vodstvo, ki bo predstavilo projekte, namenjene pedagoškemu delu z mladimi. Govorili bomo tudi o vključitvi komisije v sistem Nefiks, ki bo mladim omogočil razvijanje kompetenc za pridobitev zaposlitve na področju planinstva in s planinstvom povezanimi dejavnostmi," je oddajo napovedal voditelj Aleš Ogrin.

V oddaji so gostovali načelnica Mladinske komisije PZS Ana Suhadolnik, člana izvršnega odbora MK PZS Nika Čuk in Jure Pečak ter vodja Strokovnega odbora za orientacijo MK PZS Tina Arh.

Vabljeni k poslušanju oddaje Gymnasium, ki je bila na sporedu 9. januarja, v spletnem arhivu 1. programa Radia Slovenija >>>.

------------------------
Povezani novici:
https://mk.pzs.si/novice.php?pid=13101 25.01.2021