PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


petek, 10. maj 2019 ob 12:00

Društva in klubi, pridružite se Evropskemu tednu športa

Olimpijski komite Slovenije je kot glavno promocijsko kampanjo Evropskega tedna športa oblikoval s sloganom »Bodi aktiven, bodi zdrav«. Posameznikom, ki jih bomo s kampanjo uspešno nagovorili, želijo skupaj z vami omogočiti enomesečno brezplačno vadbo ter jih prepričati, da vadijo tudi kasneje. Vsem, ki se nam boste pridružili, bomo skupaj s partnerji projekta zagotovili promocijo, program vadbe pa lahko iz sredstev projekta tudi finančno podpremo.
Evropskemu tednu športa, ki ga po vsej Evropi obeležujemo med 23. in 30. septembrom, se tudi letos pridružuje Slovenija. Projekt je iniciativa Evropske komisije, katere namen je spodbuditi državljanke in državljane, da so gibalno aktivni. Ne le v tem tednu, temveč vse leto. Predvsem želimo spodbuditi tiste skupine, ki gibalne dejavnosti ne vključujejo v svoj vsakdan in s tem ogrožajo svoje zdravje ter dobro počutje.

Olimpijski komite Slovenije-Združenju špotnih zvez je kot osrednjo temo izbral Šport je zdravje in kot glavno promocijsko kampanjo Evropskega tedna športa oblikoval s sloganom »Bodi aktiven, bodi zdrav«. Posameznikom, ki jih bomo s kampanjo uspešno nagovorili, želijo skupaj z vami omogočiti enomesečno brezplačno vadbo ter jih prepričati, da vadijo tudi kasneje. V tem vidimo priložnosti, da neaktivne spodbudimo k redni strokovno vodeni vadbi preko celega leta.

Vsem, ki se nam boste pridružili, bomo skupaj z vsemi partnerji projekta zagotovili primerno promocijo. Program vadbe pa lahko iz sredstev projekta tudi finančno podpremo (naknadni dogovor).

Vabimo, da se registrirate preko spletne strani ali izpolnite prijavnico v prilogi in jo pošljete na naslov sportzavse@olympic.si. Končni rok za prijavo je 20. maj 2019.

Več informacij na sportzavse@olympic.si ali na telefonski številki (01)230 60 06.


Pridružite se nam in preko športa prispevajmo k boljši družbi!

https://mk.pzs.si/novice.php?pid=13164 30.11.2020