PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


ponedeljek, 20. avgust 2012 ob 00:00

2. srečanje Mladinskih voditeljev vseh generacij 2012 - vabilo

Že dolgo je obstajalo vprašanje, kako bi izgledalo, če bi na kup spravili vse mladinske voditelje, ki se jih je v šestih letih, kakor dolgo poteka izobraževanje, nabralo že kar nekaj. Lani nas je to vprašanje tako bodlo, da smo prvič poskusili odgovoriti nanj. Te zanima kako smo se tega lotili?
Že dolgo je obstajalo vprašanje, kako bi izgledalo, če bi na kup spravili vse mladinske voditelje, ki se jih je v šestih letih, kakor dolgo poteka izobraževanje, nabralo že kar nekaj. Lani nas je to vprašanje tako bodlo, da smo prvič poskusili odgovoriti nanj. Te zanima kako smo se tega lotili? MK PZS je v Bavšici organizirala srečanje MV-jev vseh generacij, ki se ga je udeležila zelo pisana druščina in imeli smo se SUUUPER! Zato smo se kar tam odločili, da naj srečevanje postane vsakoletna tradicija. Torej, letos bomo to nepozabno akcijo izvedli v tretjem vikendu meseca septembra, od petka 14. do nedelje 17. septembra. Tokrat srečanje ne bo v Bavšici. Zakaj ne? Bavšica je zakon, s tem se strinjamo vsi, ki smo kadarkoli tam preživeli kakršnokoli akcijo. Ampak tja se tako ali tako vračamo in se bomo še vračali na razne seminarje, vodniške tečaje itd., nekateri so prehodili že skoraj vse okoliške hribe, nekateri jih še bodo, pa tudi, roko na srce, daleč je! Zakaj nebi skupaj spoznali še kakšen drug košček Slovenije? Za dobro izvedbo dogodka ni tako pomemben prostor, kot je pomembna družba! In kdo je dobra družba? Mi, MV-ji! Zato vsi, ne glede na to, kdaj ste se udeležili izobraževanja za MV, vabljeni na srečanje, ki bo potekalo na Resevni. In kaj bomo tri dni počeli skupaj? Je to sploh potrebno pisati? Ker smo planinci, je seveda v planu izvedba ture, ker smo aktivni, si bomo izmenjali izkušnje, ker smo mladi, se bomo zabavali, ker smo vsi MV-ji, bomo krepili stara prijateljstva in navezovali nove stike ...

Torej: če že dolgo niste videli prijateljev s tečaja za mladinskega voditelja in jih želite zopet srečati, če želite spoznati še starejše in mlajše generacije MV-jev in predvsem če se želite en vikend lepo imet, je srečanje enkratna priložnost, da vse te stvari v enem mahu izpeljete!

ZA KOGA: Srečanje je namenjeno vsem, ki so se udeležili tečaja za mladinske voditelje ter vsem, ki so sodelovali v vodstvu tečajev za mladinske voditelje.

KDAJ: 14.-16. 9. 2012

KJE: Planinski dom na Resevni.

CENA: Prispevek udeležencev znaša 25 €.

PRIJAVE: Prijavite se po elektronski pošti na naslov nusa.verdev@gmail.com. Prijave zbiramo do 5. septembra, oziroma do zapolnitve 30 prostih mest.

ŠT. MEST: Število prijav je zaradi kapacitet v Domu na Resevni omejeno na 30.

VODJI SREČANJA: Nuša Verdev in Urška Petek.

Vabljeni!

https://mk.pzs.si/novice.php?pid=7265 26.02.2021