PLANINSKA
ZVEZA
SLOVENIJE


sreda, 21. maj 2014 ob 00:00

Mladinski planinski tabori 2014 (in tudi predšolski, družinski ...)

Pristen stik z naravo nam lahko nudijo planinski izleti, pohodi, razna doživetja in dogodki, zagotovo pa se nam ta stik najbolj okrepi na planinskih taborih. Tudi letos številna planinska društva in njihovi mladinski odseki organizirajo vzgojno-izobraževalne tabore za mlade planince.
\"NaPlaninski tabori so eden izmed najboljših načinov, kako najmlajšim in mladim približati naravo ter jih vzgajati in izobraževati v sožitju z njo. Koliko nepozabnih trenutkov v gorah in novih prijateljstev se vedno znova rodi na takih taborjenjih.

Objavljamo seznam planinskih taborov, za katere so nam planinska društva in njihovi mladinski odseki (MO) PD sporočili podatke. Seznam vsebuje planinsko društvo oz. MO PD, lokacijo tabora, termin, spletno stran, kontaktne podatke in komu je tabor namenjen (predšolskim otrokom, osnovnošolcem, mladim, družinam ...).

Interesenti, preverite prosta mesta na želenem planinskem taboru,
planinska društva in MO PD-ji (ki še niste na seznamu) pa nam lahko sporočite podatke (na e-naslov: zdenka.mihelic@pzs.si) in bomo tudi vaš planinski tabor dodali na seznam.

Srečno in varen korak!

Zbrala in pripravila Zdenka Mihelič


https://mk.pzs.si/novice.php?pid=9348 26.02.2021