četrtek, 25. februar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

ponedeljek, 4. maj 2015 ob 17:00, ogledov: 3728

Seminar družabnosti - še nekaj prostih mest

Objavil(a): Matej Ogorevc
Mladinska komisija PZS razpisuje Seminar družabnosti. Osrednja tematika letošnjega seminarja bo namenjena aktivnostim na planinskih srečanjih in izletih za otroke namenjenim otrokom.
Pomemben vidik udejstvovanja mladih v planinstvu je prav družabnost. Prve korake v svet strmin naredijo otroci skoraj izključno zaradi prijetnega druženja z vrstniki in ne zaradi samega zahajanja v gore. Umetnost pa je večje skupine otrok, mladostnikov in mladih povezati v celoto preko različnih iger, s katerimi utrjujejo prijateljstvo, tovarištvo in pripadnost skupini. S samo dejavnosto med leto lahko na prijeten način povabimo otroke na vsakoletni tabor, zimovaja in ostale večdnevne aktivnosti.
 
Katero igro torej izbrati? Katere so primerne za prve ture, kaj je ledolomilec, kako igro uporabiti za učenje...? Odgovore na ta vprašanja boste našli prav na letošnjem seminarju. Zato le pohitite s prijavo in poživite vaša srečanja in izlete z igro.
 
Seminar je namenjen vsem, ki se ukvarjate z vzgojo in izobraževanjem otrok in mladine, torej mladinskim voditeljem, mentorjem, vodnikom, ... oziroma vsem, ki bi radi preživeli zabaven vikend v Bavšici in se ob tem še kaj naučili. Namenjen je tudi nečlanom PZS, članstvo v PZS ni pogoj, zato dobrodošli tudi ostali.
 
Pomembno: Seminar se šteje tudi kot izpopolnjevanje mentoricam oz. mentorjem planinskih skupin. Z udeležbo na Seminarju družabnosti, vam ne bo potrebno obiskati še izpopolnjevanja.

Kje in kdaj:
v Planinskem učnem središču Bavšica med 15. in 17. majem 2015.
 
Strošek seminarja: 65 €, brez DDV. Člani PZS so po zakonu o DDV oproščeni plačila DDV.
 
Prijave: Izpolnjeno prijavnico (spodaj) pošljite na naslov: Mladinska komisija, Planinska zveza Slovenije, p. p. 214, 1001 Ljubljana. Največje možno število udeležencev je 25. 

Za seminar družabnosti je še nekaj prostih mest, zato podaljšujemo rok prijav do 8. maja 2015!
 
Več informacij dobite pri vodji seminarja Urški Petek, na elektronskem naslovu 5ekurska@gmail.com.

PDF Prijavnica (100 kB)

Lepo vabljeni!
 
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino