ponedeljek, 12. november 2018
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

 

Odbor za orientacijo

Strokovni odbor za orientacijo je eden izmed odborov Mladinske komisije PZS.

Sestavljamo ga:
  • Tina Arh, vodja odbora (Zasavska liga)
  • Milan Kraljič, član (Gorenjsko-dolenjska liga)
  • Tine Turšič, član (Gorenjsko-dolenjska liga)
  • Matic Lampreht, član (Podravska liga)
  • Matej Trobec, član (Primorska liga)
  • Matjaž Žohar, član (Savinjska liga)

Odbor trenutno išče nove člane. Posebej veseli bomo predstavnikov lig, ki nam trenutno še manjkajo.

Zgodovina

Odbor za orientacijo MK PZS je bil ustanovljen leta 1975. Od začetkov do danes so ta odbor vodili Jože Pezdič (1975–1979), Roman Novšak (1979–1981), Roman Sladič (1981–1983), Marijan Leban (1983–1986), Bojan Jevševar (1986), Roman Volčič (od l. 1987 do razpustitve leta 1989), Bojan Rotovnik (1997–1998), Matjaž Mandelj (1998–2000), Dušan Prašnikar (2000–2010), Matej Ogorevc (2010–2012), Matevž Zih (2012–2014) in Tina Arh (od 2014).

Analiza tekmovanj POT

V odboru spremljamo izvedbe področnih orientacijskih tekmovanj z vsakoletno analizo.

PDF Analiza POT - pomlad 2015 (1 MB)
PDF Analiza POT - sezona 2015/16 (1 MB)
PDF Analiza POT - sezona 2016/17 (1 MB)

Spletna skupina Planinska orientacija

V spletno skupino (Google Groups) Planinska orientacija ste vabljeni vodje lig, organizatorji tekmovanj, tekmovalci in sploh vsi, ki vas zanima planinska orientacija. Osnovna ideja je sledeča: Vsakdo, ki bo s svojim e-naslovom član te skupine, bo prejel vsak e-mail, poslan na naslov planinska-orientacija@googlegroups.com. Skupina je glavno sredstvo za obveščanje orientacistov - tja pošiljamo obvestila o dogodkih, kot so orientacijska izobraževanja, tekmovanja Eksponent, spremembe pravilnikov, spremembe glede financiranja tekmovanj itd. Večji del komunikacije znotraj skupine pa predstavljajo vabila na tekmovanja POT v drugih ligah, ki jih organizatorji pošljejo vsem članom skupine. Obstaja pa še mnogo možnosti za uporabnost tega orodja za komunikacijo vseh z vsemi - nekaj idej najdete na domači strani skupine (najprej se ji morate pridružiti) na tej povezavi.

NAVODILA: Skupini se lahko pridružite tako, da sledite zgornji povezavi in kliknete Apply for membership oz. Zaprosi za članstvo. Pojavilo se vam bo novo okno, kjer izberite nastavitev Vsa e-poštna sporočila. Ko boste zaprosili za članstvo v skupino, boste morali počakati, da vas nekdo od skrbnikov skupine potrdi. Na domači strani skupine boste nato videli vso preteklo e-pošto, poslano na naslov skupine, začeli pa boste tudi dobivati aktualna sporočila. Ne skrbite - teh ni veliko, tako da vam ne bomo spamali nabiralnika. Uporaba skupine je enostavna, če pa boste imeli kakršnokoli vprašanje ali težavo s prijavo, nas obvestite na planinska.orientacija@gmail.com. Za tiste, ki nimate Google računa (Yahoo, Hotmail, ...), nam tudi pišite na omenjeni mail in dodali vas bomo direktno v skupino. V tem primeru boste prejemali vse e-maile skupine in jih lahko tudi pošiljali, ne boste pa mogli dostopati do domače strani skupine na spletu.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2018
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino