ponedeljek, 17. junij 2024
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

 

Širi svoje znanje

Pred vami je nabor gradiv, ki smo jih objavljali na strani Mladinske komisije tekom let. Nekatera gradiva smo pripravili sami, druga pa so bila donirana s strani društev, posameznikov ali ustanov. Vsako gradivo je razvrščeno v določeno temo (glej spodnje kazalo), na kratko predstavljeno in dostopno preko povezave. Nekaj gradiv spada v več kategorij, zato jih boste našli pod več različnimi temami.

Gradiva lahko uporabljate za osebno uporabo, za preverjanje svojega planinskega znanja, kot pomoč pri iskanju idej za izpeljavo krožka, obogatitev planinskega izleta ali popestritev večerov na planinskem taboru. Vsekakor upamo in vam želimo, da vam bodo gradiva v veselje in pomoč.

Nabor gradiv je živ, kar pomeni, da je v našem interesu, da se seznam bogati in širi. V ta namen ste vabljeni vsi uporabniki, ustvarjalci in pedagogi, da delite svoje znanje in ideje, kako preko igre in dejavnosti mladim približati Planinsko šolo, varno hojo v hribe in motivacijo za obiskovanje gora. Če imate pripravljeno gradivo, in ste ga pripravljeni deliti, nam ga pošljite na mladinska.komisija@pzs.si in/ali mladinskakomisija.pzs@gmail.com, Zadeva: Gradiva. Primerno ga bomo uvrstili med že obstoječe gradivo.


Že vnaprej se vam iskreno zahvaljujemo za sodelovanje.


KAZALO:

Orientacija

Preveri svoje znanje

Ustvarjalnost

Vozli

Varnost

Video posnetki

Zgodbe

Zgodovina

Živali in rastlinstvo

Ostalo

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
Planinska zveza Slovenije
Urad Republike Slovenije za mladino