nedelja, 28. februar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

nedelja, 21. junij 2015 ob 16:45, ogledov: 3237

Počitniška vstopnica v Plezalni center Ljubljana za srednješolce

Objavil(a): Matej Ogorevc
Obisk Plezalnega centra Ljubljana je v času počitnic odlična izbira za dober plezalni trening in druženje. Srednješolci (tudi maturantje, ki imate letos še posebej dolge počitnice) se lahko v poletnem času neomejeno naplezate z enotno počitniško vstopnico po ugodni ceni.----
V Plezalnem centru Ljubljana so pripravili posebno vstopnico za srednješolce (in maturante)*, za katero boste odšteli 50 evrov in z njo lahko neomejeno plezali, katerikoli dan v tednu, v obdobju od 25. junija do 31. avgusta 2015. 
 
Čaka vas čez 250 plezalnih smeri in balvanov različnih težavnosti, od 3 do 8b. Plezanje vam je omogočeno tako na balvanski steni kot tudi na visokih stenah v Veliki in Mali dvorani. Na visoki steni lahko samostojno plezajo vsi, ki so polnoletni in/ali imajo narejen izpit za športnega plezalca 1**.

Vsi zagnani mladeniči in mladenke, izkoristite poletne počitnice za super plezarijo. Za dodatno zabavo še malo potrenirajte svoje ravnotežje na slackline poligonu pred plezalnim centrom in se na koncu zasluženo posladkajte s sladoledom. :)


Počitnice so zakon, plezanje pa itak! 

----------
* Vstopnico lahko kupijo tudi osnovnošolci.
** Mladoletne osebe lahko plezajo samostojno samo na balvanski steni. Za plezanje na visoki steni morajo imeti opravljen izpit za športnega plezalca 1 oziroma morajo imeti s seboj spremstvo odrasle, polnoletne osebe.

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...