nedelja, 28. februar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

petek, 28. avgust 2015 ob 14:00, ogledov: 3825

MV-ji vseh dežel, srečajmo se!

Objavil(a): Matej Ogorevc
Za nami je že 9. leto MV-jev in z njim pride tradicionalno 5. srečanje, ki nas bo peljalo v neposredno bljižino Cerkniškega jezera. Vsi »stari znanci« že veste, da gre za super vikend, ostale pa vabimo, da se na lastne oči prepričate o tem.

Ker smo lansko leto ugotovili, da je oktobrski termin idealen tako za študente kot tudi dijake smo se tudi letos odločili, da se vidimo prvi vikend oktobra in sicer od petka 2. ob 17h do nedelje 4. oktobra v Lovski koči lovske družine Gornje Jezero. Zato se le pogumno prijavite, ne pozabite pa tudi na prijatelje, dobro družbo in ostale rekvizite (kitara, activity, karte, …).

Srečanje je namenjeno vsem, ki ste se kadarkoli udeležili seminarja za mladinske voditelje ter vsem, ki so kadarkoli sodelovali v vodstvih seminarjev. Prispevek za organizacijo (spanje in prehrana) znaša okoli 25€. O končnem znesku boste obveščeni pred srečanjem, saj je odvisen od števila prijavljenih.

Prijave preko spletnega prijavnega obrazca oddajte najkasneje do 1. oktobra in si s tem zagotovite ležišče in svoje mesto na nepozabnem vikendu. Pohitite, saj je število prostih mest omejeno na zgolj 30 udeležencev!

Informacije na elektronskem naslovu klemen.kogovsek1@gmail.com ali na telefonski številki 070 720 197.

Za lažjo organizacijo prevoza objavljam tudi preglednico, v katero se lahko vpišejo vozniki, da lahko skupaj tako prispejo na srečanje.
 

Na snidenje na obali Cerkniškega jezera!

Klemen Kogovšek,
organizator

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino