nedelja, 28. februar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

sreda, 17. februar 2016 ob 08:30, ogledov: 2731

Razpis za soorganizacijo regijskega tekmovanja Mladina in gore

Objavil(a): Matej Ogorevc
Mladinska komisija PZS z razpisom išče soorganizatorja za izvedbo regijskega dela tekmovanja Mladina in gore. Regijska tekmovanja so izbirna tekmovanja za uvrstitev na državno tekmovanje.
Regijsko tekmovanje bo potekalo predvidoma v novembru 2016. Točen termin je odvisen še od usklajevanja s termini ostalih šolskih tekmovanj ter s šolskim koledarjem za šolsko leto 2016/2017.

Regijska tekmovanja bodo potekala v treh regijah. Organizatorji preaviloma kandidirajo za organizacijo regijskega tekmovanja regije, iz katere prihajajo. Regijska tekmovanja se bodo odvijala v naslednjih regijah:

  • Severovzhodna Slovenija: MDO PD Pomurja, Podravja, Koroške ter Savinjski MDO PD
  • Zahodna Slovenija: MDO PD Primorske, Notranjske in Posočja
  • Jugozahodna, osrednja in severozahodna Slovenija: MDO PD Zasavja, Dolenjske in Bele Krajine, Gorenjske ter Kamniško-Bistriškega območja.

 

Razpis zajema organizacijo tekmovanja v zahodni Sloveniji ter jugozahodni, osrednji in severozahodni Sloveniji. Organizacijo regijskega tekmovanja za severozahodni del Slovenije je že prevzela Osnovna šola Griže.

Interesenti za organizacijo regijskega dela tekmovanja Mladina in gore izpolnite priloženo prijavnico (spodaj) in jo pošljite na elektronski naslov mladinska.komisija@pzs.si (zahtevajte potrditev prejema).

Rok prijav je torek, 8. marec 2016.

Več informacij dobite na elektronskem naslovu mladinska.komisija@pzs.si ter na telefonskih številkah 01 4345 56 89 (Veronika Susman, strokovna sodelavka) ali 041 977 469 (Brigita Čeh, koordinatorica tekmovanja).

DOC Prijavni obrazec (493 kB)

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino