nedelja, 28. februar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

petek, 22. april 2016 ob 08:30, ogledov: 3560

Razpis za sofinanciranje planinskih taborjenj 2016

Objavil(a): Matej Ogorevc
Upravni odbor MK PZS na podlagi sklepa seje IO MK PZS objavlja javni razpis za izbor izvajalcev za sredstva v letu 2015 iz programa »Osnovni in dodatni programi planinske dejavnosti mladih«, odobrena s strani Fundacije za financiranje športnih organizacij v RS (FŠO) in Urada za mladino Republike Slovenije za planinska taborjenja v skupni višini 8.000,00 €.
Na razpisno področje se lahko prijavijo planinska društva z registriranimi mladinskimi odseki, ki so člani Mladinske komisije PZS (v nadaljevanju MK PZS) in so oziroma bodo v času med 1. januarjem in 30. septembrom 2016 izvedli planinsko taborjenje, pri čemer program zadošča minimalnim merilom, opredeljenim v merilih za ocenjevanje in vrednotenje programov, ki so priloga razpisa. Sofinancira se do 50 % vrednosti programa. Odobrena sredstva bodo izplačana na transakcijski račun prijavitelja, katerega poročila bodo pozitivno ocenjena, do 31. decembra 2016.
Prijavitelji morajo do 31. maja 2016 s priporočeno pošto poslati prijave na naslov: Planinska zveza Slovenije, Mladinska komisija, p. p. 214, 1001 Ljubljanaoziroma jih osebno vročiti v tajništvu na sedežu PZS, Dvorakova 9, Ljubljana.
Prijave morajo biti poslane oziroma vročene v zaprtih ovojnicah z oznako »NE ODPIRAJ - prijava na javni razpis«. Na zadnjo stran ovojnice, v kateri je vloga, pa je potrebno navesti polni naslov prijavitelja programa.

V kolikor želi prijavitelj na razpis prijaviti več programov, morajo biti le-ti v ločenih ovojnicah.

Za prijavo, poslano s priporočeno pošto, se šteje, da je pravočasna, če je oddana na pošti zadnji dan roka.

Za več informacij se prosim obrnite na strokovno sodelavko Veroniko Susman. V času uradnih ur je dosegljiva na telefonski številki 01 43 45 689 in na elektronskem naslovu mladinska.komisija@pzs.si.


Ljubljana, 22. april 2016

Barbara Bajcer,
načelnica MK PZS
Bojan Rotovnik,
predsednik PZS

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...