nedelja, 28. februar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

ponedeljek, 23. maj 2016 ob 15:30, ogledov: 3284

Srečali so se dijaki, študentje in vodstvo Savinjskega odbora MO

Objavil(a): Matej Ogorevc
Prvo, upamo da tradicionalno, srečanje dijakov, študentov in vodstva Savinjskega odbora mladinskih odsekov je potekalo na prvo majsko soboto na Mrzlici.
Prvo soboto v maju se je zbrala prijetna planinska družba z namenom druženja v naravi ter izmenjave idej in dobrih praks pri delu z otroki in mladimi v planinstvu. Glavnina problematike je bila posvečena načinom poživitve dejavnosti mladinskih odsekov planinskih društev.

Začetek srečanja se je odvil v Podmeji, od koder smo peš nadaljevali proti Planinskemu domu na Mrzlici. Po lepi in urejeni planinski poti smo se vzpenjali skozi gozd in čez travnike, s katerih smo občudovali razgled na vrhove, ki obdajo Savinjsko dolino. Po dobri uri zmerne hoje smo že stali na vrhu Mrzlice, kjer smo postali le kratek čas - štempljanje in skupinsko fotografiranje nam namreč ni vzelo veliko časa. Po opravljenih dolžnostih na vrhu smo se spustili do bližnjega planinskega doma, kjer smo ob klepetu in »reševanju sveta« uživali na toplih in prijetnih sončnih žarkih. Dan se je še prehitro prevesil proti poznemu popoldnevu, ko smo se morali pripraviti na sestop proti dolini. Slednji ni trajal dolgo, le toliko, da smo si lahko obljubili, da se kmalu spet snidemo. 

Štefan Matjaž


Fotogalerija

 Arhiv OMO Savinjske

 Arhiv OMO Savinjske1 / 6

 Arhiv OMO Savinjske2 / 6

 Arhiv OMO Savinjske3 / 6

 Arhiv OMO Savinjske4 / 6

 Arhiv OMO Savinjske5 / 6

 Arhiv OMO Savinjske6 / 6

 
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino