petek, 22. januar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

sreda, 24. avgust 2016 ob 14:45, ogledov: 13789

Višji popust v Alpininih trgovinah za člane planinskih društev

Objavil(a): Manca Ogrin
Podjetje Alpina omogoča članom planinske organizacije precej višji popust pri nakupu planinske obutve v Alpininih prodajalnah po vsej Sloveniji, in sicer 35 % za individualne člane z veljavno izkaznico in 40 % za strokovne kadre.
Alpina omogoča individualnim članom PZS, ki se bodo izkazali z veljavno člansko izkaznico, 35 % popusta pri nakupu planinskih izdelkov, ki jih ima v prodaji, medtem ko lahko 40 % popusta uveljavljajo strokovni kadri, kot so planinski in turnokolesarski vodniki, vrhunski alpinisti, markacisti, mentorji planinskih skupin in različni inštruktorji, ki se bodo izkazali z veljavno člansko izkaznico in dokazilom o licenci za posamezno dejavnost, potrjeno za tekoče leto. Do zdaj so individualni člani lahko uveljavljali 10 % popusta, strokovni kadri pa 30 %.

Članstvo v planinskem društvu prinaša še zavarovanje za primer trajne invalidnosti, za primer nezgodne smrti, zavarovanje odgovornosti proti tretji osebi in za primer reševanja in zdravljenja s 24-urno asistenco zunaj Slovenije (pri članarini A za ves svet, pri vseh drugih kategorijah članstva pa v gorah Evrope in Turčije). Člani lahko uveljavljajo še številne ugodnosti: od 30 do 50 % popusta pri prenočevanju v slovenskih planinskih kočah in popust pri prenočevanju v okoli 1200 planinskih kočah v Evropi, 20 % popusta pri nakupu izdaj Planinske založbe PZS in 25 % popusta pri naročnini na Planinski vestnik, popust pri nabavi opreme in storitev drugih pogodbenih partnerjev PZS, pri vstopnini v Slovenski planinski muzej in Narodni park Paklenica. Več informacij na spletni strani clanarina.pzs.si.

Srečno pot in varen korak!
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino