ponedeljek, 18. januar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

petek, 23. december 2016 ob 10:00, ogledov: 7137

Novo: Spomin s planin

Objavil(a): Matej Ogorevc
Za boljši spomin s planin igrajte Spomin s planin! Klasična igra z novimi, planinskimi motivi za krepitev in kravžljanje možgančkov. Krepitev priporočamo vsem in vsakomur - tudi tistim, ki so izgubili otroka v sebi. Morda ga ponovno najdejo!
Le komu še ni čas počasi tekel na deževen ali meglen dan? Ali pa v dolgem zimskem večeru ob peči planinske koče? Za krajšanje (pre)dolgega časa vam od danes ponujamo enostavno, elegantno in že na uho prijazno rešitev - Spomin s planin.

Spomin s planin krepi pomnenje, predvsem pa skrbi za zabavnejši boj z dolgčasom. Oborožite se s štiriindvajsetimi pari okroglih "žetončkov", potiskanih z izbranimi fotografijami. Žetončki so razdeljeni na šest tematskih sklopov, in sicer slovenski vrhovi, slovenske planinske koče, različni slovenski planinski objekti, spomeniki slovenskim planinskim veljakom ter seveda ločeno cvetoči in živalski gorski prebivalci.

Po zmagi nad dolgčasom lahko arzenal žetončkov pospravite v kartonski tulec, kjer bodo čakali na nove bitke.Spomin s planin - priljubljeno otroško igro najdete na eni izmed polic Planinske trgovine. Če pa nas ne utegnete obiskati na Dvorakovi 9 v Ljubljani, lahko igro naročite tudi preko spletne trgovine oz. jo naročite na brezplačni telefonski številki 080 18 93. V vsakem primeru jo dobite v zameno za 9,90 €.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino