ponedeljek, 18. januar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

sreda, 20. september 2017 ob 10:00, ogledov: 4538

Slovenija planinari 2017

Objavil(a): Manca Ogrin
Varno in doživeto doživljanje planinskega sveta za vse je vodilo projekta Slovenija planinari. Pohodništvo, planinska orientacija, turno kolesarjenje in športno plezanje so pod skupnim krovom vseslovenske akcije, s katero želimo združiti čim več društev in spodbuditi sodelovanje različnih deležnikov, da planinska dejavnost vse tja do konca oktobra poveže sončno stran Alp.
Slovenija planinari združuje kopico planinskih pohodov, turnokolesarskih izletov, športnoplezalnih dogodkov in tekmovanj v planinski orientaciji po vsej državi, saj želimo ljubiteljem narave in gibanja vseh generacij ponuditi raznolik nabor aktivnosti pod vodstvom strokovno usposobljenega kadra Planinske zveze Slovenije, hkrati pa jih spodbuditi k preizkušanju novih dejavnosti in prehajanju med različnimi izzivi.

Koledar dogodkov si lahko ogledate s klikom na spodnji zemljevid >>>
slovenija_planinari_zemljevid_dogodkov

Naj bo le nebo meja, ko bomo – zaljubljeni v gore in hribe – obuli planinske čevlje in se odpravili po razgled, zavrteli pedala gorskega kolesa, na terenu pridobivali orientacijske veščine ali v navpičnici spoznavali mamljivi svet oprimkov, hkrati pa v dobri družbi pospešili ritem srca in tako poskrbeli za telo in dušo. Po vsej Sloveniji razpršeni dogodki, v naboru katerih prav vsakdo najde kakšen posladek ali izziv zase, med posameznike in skupine prinašajo različne oblike rekreativne vadbe, prilagojene tako trenutnim sposobnostnim in starosti kot vremenskim razmeram in željam.

Če boste svojo fotoutrinke z dogodkov delili na družabnih omrežjih, jih ne pozabite opremiti z #LjubimGore in #Slovenijaplaninari.

pzs_fotonatecaj_ljubim_gore

-------------------------
Povezane novice:
Roblekov dom na Begunjščici naj planinska koča 2017
Jesenska tura KTK PZS 2017: Konjščica-pod Storžič
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino