petek, 22. januar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

ponedeljek, 30. oktober 2017 ob 00:00, ogledov: 1635

Okrogla miza - izboljšajmo tekmovanja v planinski orientaciji

Objavil(a): Matej Ogorevc
Mladinska komisija PZS vabi na okroglo mizo z naslovom Izboljšajmo tekmovanja v planinski orientaciji, ki bo v soboto, 18. novembra 2017, s pričetkom ob 10. uri.

Na okrogli mizi se bomo pogovarjali o vidikih planinskih orientacijskih tekmovanj, ki bi se jih dalo izboljšati. V Odboru za orientacijo želimo izvesti nekatere prenove. Zelo pomembni sta sprememba števila kategorij in drugačno točkovanje časa. Izhajali bomo iz predpostavke, da morajo pravila omogočati dobro uvrstitev ekipam, ki si to najbolj zaslužijo - kakšne so te, je seveda dobro vprašanje za debato. Gre za pomembne in velike spremembe, o katerih se pred uvajanjem želimo obširno pogovoriti s tekmovalci, organizatorji in vodjami lig, da bomo uvedli spremembe, ki bodo v interesu večine zainteresiranih.

Poleg tega bomo del pogovora namenili tudi posebnostim SPOT-a in dobrim praksam njegove organizacije, predlagali pa bomo tudi nekaj novosti, ki bi jih lahko uvedli za popestritev tekmovanj ter tako poskrbeli za številčnejšo udeležbo ekip na POT-ih in SPOT-u.

Kdaj in Kje?

V soboto, 18. novembra 2017, Izobraževalni center za zaščito in reševanje RS na Igu, Zabrv 12. Pričetek okrogle mize bo ob 10. uri.

Program:

  • 9:30 Prihod in prijava
  • 10:00 Razprava o planinskih orientacijskih tekmovanjih
  • 13:00 Predviden zaključek okrogle mize in kosilo


Prijava 

Ob 14. uri se bo začel Zbor MO 2017. Člani mladinskih odsekov se na okroglo mizo in Zbor prosim prijavite s prijavnico na Zbor.

Ostali udeleženci okrogle mize, ki se ne boste udeležili Zbora MO, najkasneje do petka, 10. novembra 2017, pošljite e-pošto z naslovom »Okrogla miza - izboljšajmo tekmovanja v planinski orientaciji« na naslov mladinska.komisija@pzs.si. Vključuje naj seznam udeležencev in število kosil (sporočite za vegetarijanska kosila). Če se kljub prijavi okrogle mize ne boste mogli udeležiti, vas prosimo, da svojo odsotnost sporočite. 

Cena
Posvet je brezplačen. Za vse prijavljene bo na stroške MK PZS po okrogli mizi zagotovljeno kosilo.

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino