torek, 2. marec 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

ponedeljek, 26. november 2018 ob 14:30, ogledov: 1342

Razpis za dodelitev pomoči - štipendij športnikom iz socialno ogroženih okolij

Objavil(a): Matej Ogorevc
Fundacija za športnike objavlja Javni razpis za dodelitev finančne podpore – štipendij športnikom iz socialno šibkih okolij za leto 2019. Skupni obseg razpisanih sredstev razpisa za leto 2019 znaša 60.000 €. Namenjena so mladi športniki iz socialno šibkih okolij starosti od 14 do 18 let ter ločeno od 18 do 23 let.
Kategorije športnikov, ki jim Fundacija za športnike lahko dodeljuje finančno podporo:
  • mladi športniki iz socialno šibkih okolij starosti od 14 do 18 let.
  • mladi športniki iz socialno šibkih okolij starosti od 18 do 23 let.

Pogoji in merila za dodeljevanje podpore za obe kategoriji športnikov so objavljene v besedilu razpisa med prilogami spodaj.

Športniki, ki ustrezajo zapisanim pogojem in merilom skladnimi s Pravilnikom Fundacije za športnike, lahko vlogo za dodelitev podpore oddajo na priloženem obrazcu skupaj s potrebnimi dokazili.

Pravočasno prispele vloge na razpis, bo obravnavala s strani Uprave Fundacije za športnike imenovana 3 članska komisija. Sklepe o dodelitvi pomoči športnikom, bo izdala Uprava Fundacije za športnike predvidoma v roku 30 dni od zaključka razpisa.

Pomoč izbranim športnikom bo trajala 6 mesecev. V kolikor bodo izbrani športniki po 6 mesecih izpolnjevali pogoje za nadaljnjo pomoč, se le to podaljša za dodatnih 6 mesecev. Skupni čas trajanja pomoči Fundacije za športnike po tem razpisu je maksimalno 12 mesecev.

Vlogo za dodelitev pomoči,najdete jo med prilogami spodaj, Fundacije za športnike pošljete v pisni obliki s priporočeno pošiljko na naslov: Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez, Šmartinska cesta 140, 1000 Ljubljana, S pripisom: Razpis Fundacije za športnike

Rok za oddajo vloge je petek, 14. december 2018.
Za vsa morebitna dodatna vprašanja se obrnite na strokovno službo OKS - ZŠZ (Aleš Šolar, telefon 051 376 289 ali ales.solar@olympic.si).

Razpis je skupaj s prilogami objavljen na spletni strani Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez www.olympic.si.

Priloge:
PDF Razpis za dodelitev pomoči - štipendij športnikom iz socilano ogroženih okolij
PDF Pravilnik o razdeljevanju sredstev
DOC Vloga
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino