ponedeljek, 8. marec 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

sreda, 9. januar 2019 ob 11:30, ogledov: 1595

Novo vodstvo Mladinske komisije PZS na Radiu Slovenija

Objavil(a): Manca Ogrin
Novo Mladinske komisije, ki nadaljuje poslanstvo predajanja znanj mlajšim generacijam, se je v sredo, 9. januarja 2019, s svojimi načrti in vizijo predstavilo v oddaji Gymnasium na 1. programu Radia Slovenija. Vabljeni k poslušanju v radijskem arhivu!
"Izobraževanje mladih v planinskih veščinah ima v Sloveniji že več kot 90-letno tradicijo. Danes ga med drugimi izvaja tudi Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije. Ta je pred kratkim dobila novo vodstvo, ki bo predstavilo projekte, namenjene pedagoškemu delu z mladimi. Govorili bomo tudi o vključitvi komisije v sistem Nefiks, ki bo mladim omogočil razvijanje kompetenc za pridobitev zaposlitve na področju planinstva in s planinstvom povezanimi dejavnostmi," je oddajo napovedal voditelj Aleš Ogrin.

V oddaji so gostovali načelnica Mladinske komisije PZS Ana Suhadolnik, člana izvršnega odbora MK PZS Nika Čuk in Jure Pečak ter vodja Strokovnega odbora za orientacijo MK PZS Tina Arh.

Vabljeni k poslušanju oddaje Gymnasium, ki je bila na sporedu 9. januarja, v spletnem arhivu 1. programa Radia Slovenija >>>.

------------------------
Povezani novici:
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino