petek, 16. april 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

torek, 5. februar 2019 ob 08:45, ogledov: 1370

Prostovoljec leta 2018 | natečaj

Objavil(a): Matej Ogorevc
Mladinski svet Slovenije (MSS) že sedemnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bomo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico in Naj mladinski projekt za preteklo leto. Natečaj poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.
K prijavi v natečaj vabimo vse nevladne organizacije, javne institucije, neformalne skupine in posameznike; skratka vse, ki so v svoje dejavnosti v letu 2018 vključevali prostovoljstvo. Pri posameznikih bomo izbirali najboljše v 6 kategorijah:
  • Naj prostovoljko in Naj prostovoljca:
    • v starostnih skupinah do 19 let,
    • od 20 do 29 let in
    • 30 let ali več
  • Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico
  • Naj prostovoljski projekt
  • Naj mladinski projekt.

Pri projektih moramo še poudariti, da šteje kakršnakoli organizirana aktivnost, pri kateri je sodelovalo več ljudi, in ni nujno, da gre za projekt v strogo administrativnem smislu.

Vse prijavljene prostovoljce in predstavnike sodelujočih organizacij bomo po izteku natečaja, predvidoma 11. junija 2019, povabili na zaključno prireditev, kjer bomo podelili nazive in priznanja izbranim prostovoljcem in projektom.

NE POZABITE! Promocija prostovoljskega dela (in ne tekmovanje!) je ključni namen natečaja. Z natečajem, povabilom na prireditev in priznanjem za sodelovanje, ki ga dobijo vsi prijavljeni prostovoljci in projekti, lahko pomagamo pohvaliti in vzpodbuditi prostovoljsko delo tudi pri vas.

Vprašanja in prijave naslovite na prostovoljec@mss.si ali po navadni pošti na Mladinski svet Slovenije, Dunajska 5, 1000 Ljubljana. Razpis - besedilo natečaja ter prijavnici (za posameznike in za projekte) najdete v prilogah. Če ne morete dostopati do razpisa ali prijavnic, nam pišite ali nas pokličite in poskrbeli bomo, da dokumenti v ustrezni obliki pridejo do vas. Podaljšan rok za prijave je ponedeljek, 8. april (sprva 29. marec 2019).

Več o natečaju:Mladinski svet Slovenije
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino