petek, 16. april 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

sreda, 17. april 2019 ob 18:08, ogledov: 1567

Kupi kozarček in podpri športno mladino!

Objavil(a): Matej Ogorevc
Od 1.aprila dalje lahko tako na vseh servisih Petrol kupite posebne kozarčke, slovenskega proizvoda, in tako prispevate 0,5 € v sklad za štipendije Olimpijskega komiteja Slovenije.
Družba Petrol, d.d., ki je v slovenskem prostoru znana kot ena izmed večjih podpornikov slovenskemu športu, se je pridružila letošnji dobrodelni akciji Coca-Cola #vednopodpiraj DOBER NAMEN s katero zbirajo sredstva za štipendiste Olipijskega komiteja Slovenije. Petrol se je odzval s prav posebno in simpatično akcijo prodaje Foksi kozarcev. Lisjak Foksi je maskota Olimpijskega komiteja Slovenija.

Od 1.aprila dalje lahko tako na vseh servisih Petrol kupite posebne kozarčke, slovenskega proizvoda, z motivom naslednjih športnih panog:

  • tenis
  • karate/judo
  • kolesarstvo
  • kajak
  • rokomet in/ali
  • plezanje.
Foksi_kozarcki_Petrol_vsi_twt

 

Projekt športnih štipendij pri Olimpijskem komiteju Slovenije - ZŠZ je namenjen mladim perspektivnim športnikom, ki že v mladinskih kategorijah dosegajo vrhunske športne dosežke in kljub pomanjkanju časa, svoje športne obveznosti uspešno prepletajo z obveznostmi v šoli.

Z nakupom Foksi kozarca jim boste pomagali do uresničitve olimpijskih sanj. Športnikom je namenjenih 0,50 € od vsakega prodanega kozarca.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino