sreda, 3. junij 2020
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

petek, 26. julij 2019 ob 14:45, ogledov: 867

Utrip s tabora mladih planincev na Radiu Slovenija

Planinsko društvo Slivnica pri Celju | Planinsko društvo Dramlje | Planinsko društvo Vitanje | Planinsko društvo Prevalje | 
Objavil(a): Manca Ogrin
Poletne počitnice so čas planinskih taborov, ki postavijo piko na i celoletni dejavnosti mladih v planinskih krožkih. Novinar Radia Slovenija se je pridružil mladim savinjskim planincem v Čezsoči - oddaja Hudo je bila na sporedu 27. julija, Večerov novinar pa je strnil doživetja koroških planincev na pohodnem taboru. Obe reportaži najdete v spletnem arhivu.
"V soboto po deveti se bomo s planinskimi društvi Slivnica pri Celju, Dramlje in Vitanje odpravili na planinski tabor v Čezsočo. Govorili ne bomo le o obveznih planinskih znanjih, v reportažah boste slišali marsikaj o tem, kako smo se odpravili proti Visokemu Kaninu, kako smo opazovali kozoroge in naštevali najvišje vrhove Julijskih Alp, z nami boste hodili tudi proti Krnskemu jezeru. Tabor pa je mladim planinkam in planincem ponudil še mnogo drugih zanimivih stvari," napoveduje Aleš Ogrin.

Utrip planinskega tabora v Čezsoči, kjer vse poletje taborijo člani planinskih društev Savinjskega MDO, ste lahko podoživeli v oddaji Hudo!, ki je bila na 1. programu Radia Slovenija na sporedu 27. julija, prisluhnete ji lahko tudi v spletnem arhivu nacionalnega radia >>>. Vabljeni k poslušanju!

Že konec junija so se mladi prevaljski planinci OŠ Franja Goloba Prevalje s pomočjo vodnikov PD Prevalje udeležili 14. planinskega tabora Po koroških vrhovih, ki ga je predstavil Večerov novinar Tomaž Ranc, članek z naslovom Prav je, da mladi planinci spoznajo domače vrhove, lahko preberete tudi na spletni strani Večer.com.

Tudi številna druga planinska društva poleti poskrbijo za nepozabna doživetja in dragoceno nabiranje planinskih izkušenj svojega planinskega podmladka. Vsem želimo srečno in varen korak!
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino