ponedeljek, 6. julij 2020
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

petek, 6. december 2019 ob 13:45, ogledov: 2573

Postanite podpornik GRZS!

Društvo Gorske reševalne službe Bohinj | Društvo Gorske reševalne službe Kamnik | Društvo Gorske reševalne službe Koroške | Društvo Gorske reševalne službe Kranj | Društvo Gorske reševalne službe Ljubljana | Društvo Gorske reševalne službe Maribor | Društvo Gorske reševalne službe Radovljica | Postaja Gorske reševalne službe Bovec | Postaja Gorske reševalne službe Celje | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
December je čas obdarovanj. Vabimo vas, da gorskim reševalcem z donacijo pomagate tudi vi. Podprite njihovo požrtvovalnost in srčnost, ter postanite Podpornik GRZS 2020.
Reševanje ljudi v gorah in težje dostopnih terenih, poleg neprecenljive požrtvovalnosti, humanitarnosti in prostovoljstva naših gorskih reševalcev, na drugi strani zahteva njihovo vrhunsko usposobljenost in opremo. V letošnjem letu so gorski reševalci do dne 5. decembra 2019, opravili že 580 intervencij.
Usposabljanja gorskih reševalcev in vrhunska oprema so ob naraščajočem številu intervencij nujno potrebna, da lahko naši gorski reševalci rešujejo hitro, uspešno, predvsem pa varno.

Posebej pa velja poudariti njihovo srčnost. Ne glede na vremenske razmere, pogoje, delovni čas in osebno življenje, se odzovejo klicu na pomoč in odidejo v mogočih in nemogočih razmerah v gore z enim samim namenom in ciljem, da rešijo in pomagajo vsem, ki se v teh zahtevnih terenih znajdejo v težavah.

Ker je december in čas obdarovanj, vam vabimo, da nam pomagate tudi vi. Podprite delo gorskih reševalcev in donirajte. Z donacijo boste postali Podpornik Gorske reševalne zveze. Ob vsaki donaciji prejmete nalepko Podpornik 2020. Priporočljiv prispevek donacije za nalepko je 6€, veseli pa bomo vsakega eura. Zbrana sredstva bodo namenjena usposabljanju in opremi gorskih reševalcev in Skladu Okrešelj.

 Donirate lahko z nakazilom na transakcijski račun Gorske reševalne zveze, Bleiweisova 34, 4000 Kranj: SI56 0700 0000 1002 973, odprt pri Gorenjski banki ali pa se obrnete na najbližja društva in postaje gorske reševalne službe.

Za dodatne informacije nam pišite na info@grzs.si.


Ne pozabite, skupaj zmoremo več!


Lep praznični december vam želi Gorska reševalna zveza Slovenije
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino