petek, 16. april 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

nedelja, 16. februar 2020 ob 10:30, ogledov: 991

Prostovoljec leta 2019 | razpis

Objavil(a): Matej Ogorevc
Mladinski svet Slovenije (MSS) že osemnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bomo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico in Naj mladinski projekt za preteklo leto.

K prijavi v natečaj vabimo vse nevladne organizacije, javne institucije, neformalne skupine in posameznike; skratka vse, ki so v svoje dejavnosti v letu 2019 vključevali prostovoljstvo.

Izbirali bomo najboljše v naslednjih kategorijah:
  • Naj prostovoljko in Naj prostovoljca v starostni skupini do 19 let,
  • Naj prostovoljko in Naj prostovoljca v starostni skupini od 20 do 29 let,
  • Naj prostovoljko in Naj prostovoljca v starostni skupini 30 let ali več,
  • Naj mladinski voditelj oz. voditeljica,
  • Naj prostovoljski projekt in
  • Naj mladinski projekt.

Pri projektih moramo še poudariti, da šteje kakršnakoli organizirana aktivnost, pri kateri je sodelovalo več ljudi, in ni nujno, da gre za projekt v strogo administrativnem smislu.

Vse prijavljene prostovoljce in predstavnike sodelujočih organizacij bomo po izteku natečaja, predvidoma junija letos, povabili na zaključno prireditev, kjer bomo podelili nazive in priznanja izbranim prostovoljcem in projektom.

Prijavnica je sestavljena iz 4 delov, in sicer: osnovnih podatkov, ki jih morate nujno oddati preko spletne prijavnice ter vsebinskega dela in izjave, ki ju lahko prav tako oddate s spletno prijavnico ali pa izpolnite spodnjo prijavnico in jo pošljete po e-pošti oz. navadni pošti. Temu seveda lahko dodate še priloge; pri posameznikih je zaželen življenjepis; dodate pa seveda lahko različna dokazila o prostovoljstvu oz. o projektu. Rok za prijave je ponedeljek, 30. marec 2020.

NE POZABITE! Promocija prostovoljskega dela (in ne tekmovanje!) je ključni namen natečaja. Z natečajem, povabilom na prireditev in priznanjem za sodelovanje, ki ga dobijo vsi prijavljeni prostovoljci in projekti, lahko pomagamo pohvaliti in vzpodbuditi prostovoljsko delo tudi pri vas.

Za morebitna vprašanja in podporo pri oddaji prijavnic smo vam na voljo na elektronskem naslovu prostovoljec@mss.si ali telefonski številki (01) 425 60 55 (Tanja Baumkirher). Če ne morete dostopati do razpisa ali prijavnic, nam pišite ali nas pokličite in poskrbeli bomo, da dokumenti v ustrezni obliki pridejo do vas. Spremljajte nas tudi na Facebooku, kjer bomo objavljali novice in podrobnosti o natečaju.

Za vaše prijave, delitve tega razpisa v vaših medijih in druge odzive se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo!


Priloge:
PDF Besedilo natečaja (razpis)
neznano Spletna prijavnica
DOC Prijavnica za prostovoljce - posameznike
DOC Prijavnica za prostovoljske projekte

Pomoč pri prijavi:

 

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino