sobota, 11. julij 2020
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

nedelja, 24. maj 2020 ob 00:00, ogledov: 959

Javni razpis za sofinanciranje planinskih taborjenj v letu 2020

Objavil(a): Ana Suhadolnik
Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije objavlja javni razpis za izbor izvajalcev za sredstva v letu 2020 iz programa »Osnovni in dodatni programi planinske dejavnosti mladih«, odobrena s strani Fundacije za financiranje športnih organizacij v RS in Urada za mladino Republike Slovenije za planinska taborjenja v skupni višini 7.000,00 €.
Na razpisno področje se lahko prijavijo planinska društva z registriranimi mladinskimi odseki, ki so člani Mladinske komisije PZS (v nadaljevanju MK PZS) in so oziroma bodo v času med 1. januarjem in 30. septembrom 2020 izvedli planinsko taborjenje, pri čemer program zadošča minimalnim merilom, opredeljenim v merilih za ocenjevanje in vrednotenje programov, ki so priloga razpisa. Sofinancira se do 50 % vrednosti programa. Odobrena sredstva bodo izplačana na transakcijski račun prijavitelja, katerega poročila bodo pozitivno ocenjena, do 31. decembra 2019.

Prijava mora biti izdelana na predpisanem OBRAZCU ZA PRIJAVO NA RAZPIS MK PZS, ki je priloga tega razpisa.

Prijavitelji morajo do 8. junija 2020 poslati prijave izključno po elektronski pošti na elektronski naslov MK PZS mladinska.komisija@pzs.si in sicer obvezno v PDF obliki.
Za prijavo, poslano po elektronski pošti, se šteje, da je pravočasna, če je oddana najkasneje ob 23:59 uri na zadnji dan roka.

OPOMBA 1: Letošnja sprememba je minimalno merilo za število udeležencev na planinskih taborjenjih. Sprememba velja le za letošnje koledarsko leto. Razlog za to so razmere in stanje, ki je nastalo kot posledica epidemije koronavirusa.

OPOMBA 2: Še posebej skrbno si preberite odstavek na drugi strani razpisa (kaj mora vsebovati poročilo o izvedenem programu). Pretekla leta so pokazala, da največ preglavic povzročata odstavek c) in d).

DOC Razpisna dokumentacija

Ana Suhadolnik,
načelnica MK PZS
Jože Rovan,
predsednik PZS
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino