četrtek, 3. december 2020
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

ponedeljek, 7. september 2020 ob 00:00, ogledov: 508

Razpis za priznanja Mladina in gore

Objavil(a): Ana Suhadolnik
Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije vsako leto za največje dosežke na področju mladinskega dela v planinstvu podeljuje priznanja Mladina in gore.
Po 32. členu Pravilnika MK PZS, Izvršni odbor MK PZS vsako leto, na podlagi predloga ali na lastno pobudo, podeli največ 3 priznanja Mladina in gore, in sicer:
  • eno priznanje mladinskemu odseku (MO) ali planinskemu društvu (PD) za izjemne dosežke pri delu z mladimi, ki se kažejo v kvaliteti in stalnosti dela ter razširjenosti planinstva med mladimi v lokalnem prostoru; 
  • eno priznanje posamezniku za življenjsko delo, izjemne dosežke pri delu z mladimi in prispevek na strokovnem področju, učbenikov in didaktičnih pripomočkov s področja planinstva; 
  • eno priznanje organizacijam in ustanovam izven PZS, ki se ukvarjajo z vzgojo in izobraževanjem planinske mladine (VVO in šole ...).


Predloge
za priznanje Mladina in gore lahko poda MO, PD in odbori MO. Predloge z obrazložitvijo pošljite najkasneje do 17. oktobra 2020, na elektronski naslov mladinska.komisija@pzs.si.


Izvršni odbor MK PZS bo prejete vloge pregledal ter v roku desetih dni po končanem roku prijav, predlagateljem sporočil odločitev glede podelitve priznanj.


Podelitev priznanj bo potekala na Zboru mladinskih odsekov, ki se bo odvijal 14. novembra 2020, na Igu.

Priloga
DOC Predloga za priznanje Mladina in gore

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino