torek, 28. september 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

petek, 21. maj 2021 ob 16:00, ogledov: 2073

DAN PLANINCEV 2021| sofinanciranje društvenih dogodkov

Objavil(a): Matej Ogorevc
Dan planincev je tradicionalni praznik planincev in priložnost za skupno druženje. Zaradi letošnjih omejitev ga bomo praznovali razdrobljeno po društvih in klubih. PZS bo prijavljene dogodke tudi finančno podprla.

V letošnjem letu je zaradi aktualnih epidemioloških ukrepov, množično druženje oteženo, posledično Dan planincev 2021 ne more potekati v klasični obliki. Kljub omejitvam bomo duh povezovanja ohranili in se v soboto, 12. junija 2021, v hribe odpravili po različnih lokacijah po Sloveniji.

Vabljeni, da se pridružite k obeležitvi Dneva planincev 2021 z izvedbo planinskih pohodov, planinskih orientacijskih tekmovanj in/ali alpinističnih, turnokolesarskih in športnoplezalnih aktivnosti. Namen vseh naj bo širjenje zavesti o pozitivnem pomenu rednega gibanja v naravi, varovanju narave in promociji različnih oblik planinstva. Namenjene naj bodo posameznikom različnih starostnih skupin.

Društva, klubi in ostale organizacije, članice Planinske zveze Slovenije, ki bodo sodelovali v projektu Dan planincev 2021, bodo deležni skupne promocije in manjše finančne vzpodbude. Za oboje bo poskrbela PZS sama.Organizator mora po izvedenih aktivnostih najkasneje do nedelje, 13. junija 2021 posredovati 3 fotografije in kratko poročilo za javno objavo. Fotografije naj prikazujejo udeležence pri rekreativnih aktivnostih.

 

PRIJAVE zbiramo do ponedeljka, 31. maja 2021.

Vabljeni, da se nam pridružite!
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino