ponedeljek, 3. oktober 2022
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

torek, 5. julij 2022 ob 00:00, ogledov: 641

RAZPRAVA NA PRENOVLJENE DNEVNIKE MLADEGA PLANINCA 2022

Objavil(a): Ana Suhadolnik
(Ponovno) objavljamo razpravo na prenovljene dnevnike za mladino (Cici dnevnik, dnevnik Mladi planinec 1, dnevnik Mladi planinec 2). V spodnjih informacijah boste našli povezavo do predlogov prenovljenih dnevnikov, pravilnika in navodil za pomoč pri uporabi oz. seznanitvi z dnevniki. Omenjeni planinski dnevniki bodo brezplačni in namenjeni vsem predšolskim in osnovnošolskim otrokom, ki imajo radi hribe, osvajanje vrhov in željo po poznavanju planinskih vrednot.
Planinska zveza Slovenije je leta 1969 uvedla akcijo Mladi planinec in leta 1975 akcijo Ciciban planinec. Oboje z namenom, da se predšolski in osnovnošolski mladi spoznajo s hojo, z okolico domačega kraja, z najbližjimi vzpetinami, se usmerili k zdravemu življenju v naravi, seznanili z osnovami planinske dejavnosti, ob tem pa razvijali vrline kot so tovarištvo, poštenost, plemenitost, delavnost, vztrajnost in vedoželjnost.

Po dvanajstih letih se vračamo k izvirnim dnevnikom in osnovni akciji programov, ohranjamo pa celotno grafično podobo, ki je bila dobro sprejeta.
Vse dokumente (vključno z dopisom) najdete na tej povezavi.

Vse pripravljene dokumente lahko komentirate kot odgovor na to elektronsko sporočilo ali preko ankete, ki jo najdete na pripravljeni povezavi.

Veseli bomo, če boste vsa svoja mnenja poslali do konca tega meseca (31. 7. 2022). Skrbno jih bomo prebrali in po najboljših močeh upoštevali.

Prijazen pozdrav želim,
Ana Suhadolnik, načelnica MK PZS

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2022

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino