torek, 26. september 2023
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

ARHIV NOVIC  

sreda, 3. avgust 2022 ob 00:00, ogledov: 925

Projekt Mladinske komisije in Naravoslovnotehniške fakultete

Objavil(a): Ana Suhadolnik
V šolskem letu 2021/22 smo se povezali z Naravoslovnotehnišo fakulteto v Ljubljani, s katero smo uspeli narediti štiri animacije na različne planinske tematike.

V začetku poletja 2021 se je ponudila možnost, da bi bila Mladinska komisija simulirani naročnik študentom Naravoslovnotehniške fakultete v Ljubljani. Tekom poletja 2021 je Mladinska komisija izbrala 30 različnih planinskih tematik, ki so jih kasneje študentje prikazali preko animacij. Na začetku študijskega leta 2021/2022 smo Mladinsko komisijo in teme predstavili študentom. S pomočjo konzultacij, sestankov, individualnih pogovorov, sodelovanja z mentorji in nami so nastali končni izdelki.

Po predstavitvah je sledilo pridobivanje podpisanih pogodb za uporabo njihovih animacij na medijih Mladinske komisije ter Planinske zveze Slovenije. Hvaležni smo vsem študentom, ki so bili pripravljeni svoje animacije deliti z nami. Ogledate in kaj novega lahko izveste o 4 planinskih tematikah: Organizaciji Mladinske komisije, orientaciji, športnem plezanju in strupenih kačah.

Animacija so dostopne na PZS YouTube kanalu:

 

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Urad Republike Slovenije za mladino