ponedeljek, 17. junij 2024
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

ARHIV NOVIC  

sreda, 13. marec 2024 ob 10:00, ogledov: 1708

Svetovna turneja BANFF Centre Mountain Film Festival 2024

Objavil(a): Manca Ogrin
14. februarja se je v Münchnu začela velika nemška premiera kanadske filmske turneje BANFF Centre Mountain Film Festival World Tour 2024. Pričakujte najboljše pustolovščine in gorske filme leta. Letos se prvič ustavi tudi v Sloveniji - 26. marca 2024 v Ljubljani.
Eden izmed vrhuncev turneje je film Subterranean, v katerem se jamska raziskovalca Katie Graham in Frank Tuot odpravita v najglobljo jamo v Britanski Kolumbiji. Pri tem ne sme manjkati potapljaška oprema.

A to ni vse. Mustafa Ceylan je kot najstnik obesil nogometne čevlje na klin in začel smučati. Danes se vse vrti okoli njegove strasti do prostega sloga. Skupina freeriderjev nas popelje v mistični svet kirgiških nomadov, Sébastian Bouin pa nam ob prvi vzpostavitvi smeri DNA v soteski Verdon pokaže, zakaj spada med tri najboljše plezalce na svetu.

BANFF_tour_2024

Po nemški premieri v Münchnu bo BANFF Centre Mountain Film Festival World Tour 2024 na več kot 90 dogodkih po Evropi. Poleg znanih držav Nemčije, Avstrije, Švice, Nizozemske, Belgije in Luksemburga prihaja letos prvič tudi v Lihtenštajn in Slovenijo - 26. marca 2024 v Cineplexxu v Ljubljani. Program letošnje turneje obsega 5 filmov. Z moderacijo in odmorom dogodek traja med 2,5 in 3 ure.

Vse informacije o BANFF 2024 na spletni strani >>>, kjer so na voljo tudi vstopnice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Urad Republike Slovenije za mladino