sreda, 24. februar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

sobota, 19. november 2011 ob 00:00, ogledov: 6037

Zbor mladinskih odsekov 2011

Objavil(a): Zdenka Mihelič
Danes, 19. novembra, je Mladinska komisija PZS v Kulturnem domu v Šentjoštu nad Horjulom organizirala Zbor mladinskih odsekov. V sklopu Zbora MO je potekala predstavitev prenovljenih programov Ciciban planinec in Mladi planinec, podelili pa so tudi najvišji priznanji MK PZS Mladina in gore.
Najvišji organ Mladinske komisije Zbor mladinskih odsekov se je začel s slovesno podelitvijo najvišjih priznanj Mladinske komisije PZS Mladina in gore. Mladinska komisija PZS za izredne zasluge in dosežke na področju dela z mladimi namreč enkrat letno podeljuje priznanje Mladina in gore. Podeli ga lahko posamezniku, mladinskemu odseku ali organizaciji. Na predlog Mladinskega odseka PD Velenje je priznanje letos dobil Andrej Kuzman (PD Velenje), upokojeni profesor matematike, sicer pa neutruden na področju dela z mladimi (tabori, orientacija ...) in na različnih področjih planinstva vsaj 40 let. Mladinska komisija PZS je priznanje Mladina in gore podelila tudi Planinskemu društvu Slivnica pri Celju, in sicer za izjemne dosežke pri vzgoji in izobraževanju planinske mladine, ki se kažejo v kvaliteti in stalnosti dela ter razširjenosti planinstva med mladimi v lokalnem prostoru.
Čestitke tudi v našem imenu!

Mladinska komisija PZS je mladim, ki so se leta 2010 udeležili tečaja za Mladinskega voditelja in ga uspešno končali,  podelila tudi naziv Mladinski voditelj,

V okviru Zbora MO je predsednik podal vsebinsko in delno finančno poročilo o delu MK PZS v letu 2011 ter program dela MK PZS za leto 2012. V sklopu Zbora MO so predstavili prenovljena programa Ciciban planinec in Mladi planinec, ki sta odlično sprejeta med mladimi, družinami, mentorji planinskih skupin, vodniki PZS idr.

Pred začetkom Zbora MO je MK PZS skupaj z gosti pripravila okrogli mizi "Planinska orientacija" in "Mladinski svet Slovenije".

V spodnji fotogaleriji si lahko ogledate nekaj fotoutrinkov.

Zdenka Mihelič

Fotogalerija

 Zdenka Mihelič

 Zdenka Mihelič1 / 7

 Zdenka Mihelič2 / 7

 Zdenka Mihelič3 / 7

 Zdenka Mihelič4 / 7

 Zdenka Mihelič5 / 7

 Zdenka Mihelič6 / 7

 Zdenka Mihelič7 / 7

 
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino