petek, 27. november 2020
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

sobota, 11. februar 2012 ob 00:00, ogledov: 3653

Druga številka revije Gremo pod objem gora

Objavil(a): Zdenka Mihelič
Izšla je druga številka revije Gremo pod objem gora, ki je nadomestila tradicionalno Mladinsko prilogo Obvestil PZS. Druga številka je posvečena zimski dejavnosti mladih v gorah.

Ob Zboru mladinskih odsekov 2011 je zaživela revija Gremo pod objem gora, ki je nadomestila tradicionalno Mladinsko prilogo Obvestil PZS. Namenjena je vsem, ki v planinstvu delajo z mladimi.

Tokratna, druga številka je posvečena zimski dejavnosti mladih v gorah. Tako v njej najdemo priporočila za gibanje pozimi, in v slabšem vremenu, predloge za družabne aktivnosti na zimovanju in konkretne izkušnje planinskih društev pri pripravi programov v tem letnem času. Del revije je posvečen tudi aktualni tematiki prenovljenih programov Mladi planinec in Ciciban planinec, ter mladinskim voditeljem. V njej se skriva tudi nekaj vabil na usposabljanje, ki jih v času do pomladi pripravlja Mladinska komisija PZS.

Uroš Kuzman

Prelistajte revijo:
PDF Gremo pod objem gora - februar 2012 (1,79 MB) ali na mk.pzs/revija

UVODNIK (Tina Arh)

Zame prave zime ni brez snega. Ste se že kdaj čudili snegu? Drobna in krhka snežinka se v hipu stopi na topli dlani. Na drugi strani pa iste nemočne gospodične čez noč spremenijo ceste v neprevozne kolovoze. Njihova resnična moč je v združevanju in povezovanju. Kako neverjetno je, da jim vsakič uspe pričarati pravljico s snežno odejo, pregrnjeno prek sivega betona. Lahko bi se učili od njih. En človek z velikim srcem ne kani spremeniti sveta, kot ena sama snežinka ne more prekriti širne pokrajine. A povezani zmoremo, če le držimo skupaj! Kot sneg, ki se blešči v jutranjem soncu in vsako leto v ljudeh prebuja nekaj lepega. Naj vam druga številka revije da navdih za povezovanje in ustvarjanje pravljice iz sveta.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino