petek, 27. november 2020
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

sreda, 15. februar 2012 ob 00:00, ogledov: 3152

MSS že 10. išče Naj prostovoljce in Naj projekt

Objavil(a): Zdenka Mihelič
Mladinski svet Slovenije letos že desetič zapovrstjo razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bodo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, mladinskega voditelja oz. voditeljico in mladinski projekt.
K prijavi v natečaj Prostovoljec leta 2011 vabijo vse nevladne organizacije, javne institucije, neformalne skupine in posameznike; skratka vse, ki ste v svoje dejavnosti v letu 2011 vključevali prostovoljstvo. Edini pogoj za prijavo je ustrezno izpolnjena prijavnica za posameznike, če prijavljate posameznega prostovoljca ali prostovoljko, oz. prijavnica za projekt, če prijavljate projekt.
Pri posameznikih bodo izbirali najboljše v 6 kategorijah: Naj prostovoljko in Naj prostovoljca v starostnih skupinah do 19 let, od 20 do 30 let in nad 30 let.
Vsi prijavljeni prostovoljci in prijavitelji oz. predstavniki prijaviteljev boste po zaključku natečaja povabljeni na zaključno prireditev, ki bo predvidoma v juniju 2012.

Dr. Danilo Türk, predsednik RS, še naprej ostaja pokrovitelj projekta.

Prijave naslovite na prostovoljec@mss.si oz. Mladinski svet Slovenije, Erjavčeva cesta 4, 1000 Ljubljana. Rok za prijave je 6. april 2012.
Kliknite za:

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino