petek, 27. november 2020
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

ponedeljek, 9. april 2012 ob 00:00, ogledov: 3934

Nova spletna stran Mladinske komisije Planinske zveze slovenije

Objavil(a): Zdenka Mihelič
Na spletnem naslovu http://mk.pzs.si je začela delovati nova spletna stran Mladinske komisije PZS, na kateri so zbrane novice s področja dela z mladimi in dela mladih.
Na spletnem naslovu http://mk.pzs.si je začela delovati nova spletna stran Mladinske komisije PZS, na kateri so zbrane novice s področja dela z mladimi in dela mladih. Na spletni strani so predstavljeni komisija in njeni člani - mladinski odseki planinskih društev. Tu najdete tudi podrobnejše informacije o posameznih usposabljanjih (mladinski voditelji, mentor planinskih skupin ...), o nacionalnih programih komisije - Ciciban planinec, Mladi planinec, Planinska šola - ter o planinskih taborih. Na strani najdete tudi vse informacije o tekmovanjih, ki jih komisija organizira skupaj z lokalnimi društvi: o šolskem športnem tekmovanju Mladina in gore in o tekmovanjih iz planinske orientacije.

Najpomembnejše novice in obvestila ter predvsem vabila na dogodke komisije se nahajajo v rubrikah Aktualno in Koledar.

Preko strani pa lahko dostopate tudi do projektov komisije (zaključenih in tistih v stalnem delovanju), ki se predstavljajo na ločenih spletnih mestih - prenovljena programa Ciciban planinec in Mladi planinec, revija Gremo pod objem gora, Planinsko učno središča Bavšica, projekt Planinske pesmi.

Uporabniki strani lahko preko RSS kanala ažurno spremljajo tudi tekoče objave spletnih strani Planinske zveze Slovenije, Mladinskega sveta Slovenije in Urada RS za mladino.

Vabimo vas na stran Mladinske komisije PZS, da vas popelje v svet dela mladih in dela z mladimi.

Zdenka Mihelič

 

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino