ponedeljek, 8. marec 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

torek, 11. september 2012 ob 00:00, ogledov: 3685

ZOTKS brezplačna usposabljanja in svetovanja ter posvet

Objavil(a): Zdenka Mihelič
Članica ZDOS, Zveza za tehnično kulturo Slovenije (ZOTKS), v sklopu projekta "ZOTKS - mreža za raziskovanje in znanost" vabi, da se jim še do konca septembra pridružite na brezplačnih usposabljanjih in svetovanjih ter na posvetu.
Usposabljanja in svetovanja so našteta spodaj, podrobnosti pa so na voljo na spletni strani www.mreza.zotks.si/napovednik. Tam najdete tudi vabilo na posvet.

Prijavnici za usposabljanja (spodaj) pošljite na elektronski naslov mreza@zotks.si, kjer so vam na voljo tudi za vse dodatne informacije. Na omenjenem naslovu zbirajo tudi prijave na svetovanje.

Brezplačna usposabljanja:
- Brezplačni usposabljanji »Priprava projektov na področju znanosti in raziskovanja za mlade« (vodi Irena Kodele Krašna; enak program na obeh lokacijah)
    ponedeljek, 17. 9. 2012, ob 10. uri - Ljubljana (rok za prijavo 13. 9. 2012)
    torek, 18. 9. 2012, ob 10. uri - Kodreti v Vipavski dolini (rok za prijavo 13. 9. 2012)

- Brezplačni usposabljanji za uvajanje mladih v raziskovanje in znanost (vodi dr. Mitja Slavinec; enak program na obeh lokacijah)
    četrtek, 20. 9. 2012, ob 16. uri - Murska Sobota (rok za prijavo 18. 9. 2012)
    sreda, 26. 9. 2012, ob 16. uri - Ljubljana (rok za prijavo 24. 9. 2012)
 
Brezplačna svetovanja:
- Brezplačna svetovanja za NVO s področja raziskovanja in znanosti - priprava projektov na področju raziskovanja in znanosti (izvajata dr. Mitja Slavinec in Irena Kodele Krašna)
- Sodelovanje z mediji - brezplačna svetovanja o načinu učinkovite promocije NVO s področja raziskovanja in znanosti (izvaja Samo Kranjec)
- Brezplačna svetovanja za NVO s področja raziskovanja in znanosti - Kako pripraviti projekt s področja raziskovanja in znanosti, sposoben črpanja sredstev iz proračuna Republike Slovenije in Evropske unije (izvaja Mojca Krisper Figueroa)

Posvet:
Slovenska inženirska zveza vabi na posvet "Slovenija mora ostati proizvodna država", ki bo v dvorani Državnega sveta RS, Šubičeva 4, Ljubljana, potekal v sredo, 12. 9. 2012, z začetkom ob 13. uri. Vabilo na posvet je na voljo na www.mreza.zotks.si/napovednik.

Vljudno vabljeni!

Prilogi:
DOC Usposabljanje Lj in Vipavska dolina (347,50 KB)
DOC Usposabljanje MS in LJ (342,50 KB)
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino