petek, 27. november 2020
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

sreda, 10. oktober 2012 ob 00:00, ogledov: 4791

Priznanja v programu Mladi planinec

Objavil(a): Zdenka Mihelič
Prenova programa Mladi planinec se počasi končuje - tako so na voljo tudi nova priznanja. Bronasti, srebrni in zlati znak vsebujejo logotip programa Mladi planinec, narejeni pa so kot medalje premera 35 mm s kovinsko zanko.
Ob bronastem znaku bo prejemnik dobil tudi vponko z matico, ki jo bo lahko obesil na vidno mesto (na primer na svoj nahrbtnik), nanjo pa pripel tudi osvojeni znak. Na koncu bo vponka vsebovala zbirko vseh treh znakov, kar bo med drugim pomenilo, da je lastnik opravil vsaj 24 različnih izletov, pohodov in tur v vseh letnih časih, ter tako uspešno sklenil svoj program uvajanja v planinstvo.

Priznanja so oblikovali člani EE grupe v sestavi Damjan Ilić, Ivian Kan Mujezinović in Mina Žabnikar, izdelali so jih v DVZ Ponikve, Podjetje za zaposlovanje in usposabljanje invalidov d. o. o. Vponke Stubai, ki niso namenjene gorniški uporabi, je zagotovila Annapurna Way d. o. o. Izvedbo sta vodila Vesna Lenart in Matej Ogorevc.

Prav tako so iz tiska nove diplome za oba programa, že nekaj časa pa so brezplačno na voljo tudi plakati obeh programov. Plakati so dovolj veliki (velikost B1), da vam lahko služijo kot ozadje vaše oglasne deske v vrtcu ali na šoli, na katerega lahko lepite prijavnice, vabila in obvestila. Lahko pa tudi nanje napišite svoje sporočilo, ki bo mlade privabilo v naše vrste.

Več informacij na Mladinski komisiji Planinske zveze Slovenije.

Borut Peršolja

MK_PZS_priznanja_Mladi_planinec_na_nahrbtniku2012m

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino