sreda, 24. februar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

četrtek, 14. marec 2013 ob 00:00, ogledov: 3833

MSS išče Naj prostovoljke, Naj prostovoljce in Naj projekte

Objavil(a): Zdenka Mihelič
Mladinski svet Slovenije letos že enajstič zapored razpisuje natečaj, s katerim bodo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce in projekte minulega leta, zato se ponovno na vse obračajo s pozivom, da svoje prostovoljke, prostovoljce in prostovoljske projekte prijavite v ta natečaj.
Po izteku natečaja bodo podelili nazive Naj prostovoljka in Naj prostovoljec v treh starostnih kategorijah (do 19, 20-30 in nad 30 let), Naj mladinski voditelj oz. voditeljica, Naj prostovoljski projekt ter Naj mladinski projekt. Rok za oddajo prijavnic je 29. marec 2013. 

Prijavnici sta 2 - za posameznike in za projekte. Pri prijavah ni starostnih ali drugih omejitev; prijavijo se lahko vsi posamezniki in vsi projekti, ki ustrezajo razpisnim pogojem. Prav tako niso v MSS omejeni na organizacije, ki so vpisane v vpisnik prostovoljskih organizacij. Prostovoljstvo namreč razumemo v širšem smislu: kot neplačano dejavnost, ki jo posameznik opravlja na lastno odločitev v korist drugih oziroma v skupno dobro.

Za vse prostovoljce/-ke, njihove mentorje oz. predstavnike prijaviteljev bo predvidoma v juniju 2013 organizirana zaključna prireditev s podelitvijo priznanj najboljšim; podrobnosti vam bomo sporočili naknadno. Priznanja bodo prejeli tudi vsi ostali prijavljeni, načeloma (odvisno od števila prijav) v drugem delu zaključne prireditve. Zaključna prireditev bo odlična priložnost za druženje in izmenjavo izkušenj.

NE POZABITE!: Promocija prostovoljskega dela (in ne tekmovanje!) je ključni namen natečaja. Z natečajem, povabilom na prireditev in priznanjem za sodelovanje, ki ga dobijo vsi prijavljeni prostovoljci in projekti, lahko pomagate pohvaliti in vzpodbuditi prostovoljsko delo tudi pri vas. Prejeto priznanje bo morebiti vaše prostovoljce vzpodbudilo k še boljšemu delu v prihodnje, prav tako pa bo lahko vzpodbuda za druge (potencialne) prostovoljce v vaših vrstah.

Vprašanja in prijave naslovite na: prostovoljec@mss.si

Rok prijav: 29. marec 2013.

Kliknite za:
- besedilo natečaja
- prijavnica za posameznike
- prijavnica za projekte

Vir: Mladinski svet Slovenije

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino