petek, 27. november 2020
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

četrtek, 11. julij 2013 ob 00:00, ogledov: 4001

Povabilo ekipe Sfinga Pro k sodelovanju - statisti vabljeni!

Objavil(a): Zdenka Mihelič
Vabimo vas na zanimivo sodelovanje, in sicer na snemanje krajšega filma o Ljubljani - predstavitvenega spota o Ljubljani, ki se bo vrtel po vsem svetu. Snemanje bo v centru Ljubljane v ponedeljek, 15. julija 2013, ob 6. uri (konec do 9. ure). Vabljeni! SPOROČILO organizatorja 13. 7. 2013: snemanje je zaradi bolezni v ekipi prestavljeno.
Dodano 13. 7 .2013:
Posredujemo sporočilo organizatorja snemanja: 'Snemanje v ponedeljek, 15. 7. 2013, je odpovedano zaradi bolezni v ekipi. Predvidoma bo snemanje čez pribl. tri tedne, okoli 3. avgusta. Zahvaljujemo se vsem prostovoljcem za dobro voljo in upamo, da se vidimo avgusta.'


Mestna občina Ljubljana je preko razpisa naročila krajši filmček, predstavitveni spot o Ljubljani z naslovom Visit Ljubljana. Ta promocijski spot bo eden glavnih predstavljavcev Ljubljane po svetu in se bo vrtel tudi po televiziji, ne samo slovenski. Na razpisu je bila izbrana produkcijska hiša Sfinga Pro, sicer producent znanega igrano-dokumentarnega filma Sfinga, njen šef pa je Gregor Kresal.

Potrebujemo statiste (okoli 100 ljudi) za množični prizor na Prešernovem trgu. Držali bodo dežnike in sestavljali napis VISIT LJUBLJANA. Snemano bo z devetih kotov, več kot 10 kamer, tudi iz zraka, atraktivno pa bo predvsem zato, ker bosta na sredino Prešernovega trga pristala dva BASE-skakalca, ki bosta skočila iz letala.

Kdo lahko sodeluje? Vsakdo z velikim veseljem sodelovati, od najmlajših do starejših, ni nobenih omejitev.

Snemanje velikega prizora na Prešernovem trgu bo 15. julija ob 6.00. Vsi prostovoljci bodo deležni okrepčila (pijača), promo materiala in velikega doživetja. Vsega skupaj bo konec najkasneje ob 9.00.

Prijave na dogodek: mojca.volkar@gmail.com.

Dobrodošli, da skupaj ustvarimo odlično doživetje!

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino