sreda, 28. oktober 2020
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

ponedeljek, 4. november 2013 ob 00:00, ogledov: 4540

Že tretje srečanje Mladinskih voditeljev

Objavil(a): Matej Ogorevc
Srečanje mladinskih voditeljev je potekalo v organizaciji letošnje generacije mladinskih voditeljev. Tokrat je potekalo v osrčju ene izmed najlepših dolin slovenskega alpskega sveta, Logarski dolini (govori se, da je Bavšica vendar le lepša =) ).
Kljub večjemu številu prijav se nas je v ponedeljek, 28. oktobra 2013, zbralo le osem, saj je v zadnjem trenutku druženje odpovedalo kar nekaj udeležencev. A nič zato! Kljub manjšemu številu smo preživeli lepa dva dneva. Kakor se spodobi, je del programa tvoril tudi planinski izlet, a izpeljavo slednjega je žal preprečilo deževno vreme. Smo pa zato ude pretegnili na drugačen način. Kri nam je po telesu pognala obilica iger, bansov in plesa, obrazne mišice pa smo trenirali s še večjo količino smeha.

Dneva sta v takem ritmu kar prehitro minila. Slovo je bilo zato res težko, a v tolažbo nam ostajajo spomini na odlično preživet čas in pa načrti za prihajajoča pohajkovanja v gorah, kakopak tudi v skupni družbi. Za konec le še »škljoc« za skupno fotografijo in nasvidenje prihodnje leto, če ne že prej.

Judita Anzelc

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino