petek, 27. november 2020
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

ponedeljek, 10. marec 2014 ob 00:00, ogledov: 3295

Seminar družabnosti - razpis

Objavil(a): Matej Ogorevc
Mladinska komisija PZS razpisuje Seminar družabnosti. Osrednja tematika letošnjega seminarja bo namenjena taborjenjem in ostalim večdnevnim planinskim aktivnostim.
Pomemben vidik udejstvovanja mladih v planinstvu je prav družabnost. Prve korake v svet strmin naredijo otroci skoraj izključno zaradi prijetnega druženja z vrstniki in ne zaradi samega zahajanja v gore. Umetnost pa je večje skupine otrok, mladostnikov in mladih povezati v celoto preko različnih iger, s katerimi utrjujejo prijateljstvo, tovarištvo in pripadnost skupini. Taborjenje, zimovanje in ostale podobne aktivnosti so sicer že same po sebi družaben dogodek, pa vendar lahko nastane problem, če se raznoraznih iger lotimo ob nepravem času, napačno in če za ciljno skupino niso primerne.
 
Katero igro torej izbrati? Katere so primerne za prve večere, kaj je ledolomilec, kako igro uporabiti za učenje...? Odgovore na ta vprašanja boste našli prav na letošnjem seminarju. Zato le pohitite s prijavo in poživite vaše večere ob tabornem ognju ali ob največji mizi v jedilnici planinske koče.
 
Seminar je namenjen vsem, ki se ukvarjate z vzgojo in izobraževanjem otrok in mladine, torej mladinskim voditeljem, mentorjem, vodnikom, oziroma vsem, ki bi radi preživeli zabaven vikend v Bavšici in se ob tem še kaj naučili. Namenjen je tudi nečlanom PZS, članstvo v PZS ni pogoj, zato dobrodošli tudi ostali.
 
Pomembno: Seminar se šteje tudi kot izpopolnjevanje mentoricam oz. mentorjem planinskih skupin. Z udeležbo na Seminarju družabnosti, vam ne bo potrebno obiskati še izpopolnjevanja.
 
Kje in kdaj: v Planinskem učnem središču Bavšica med 9. in 11. majem 2014.

Največje možno št. udeležencev: 25.

Strošek seminarja: 64 €, brez DDV. Člani PZS so po zakonu o DDV oproščeni plačila DDV.

Prijave: Izpolnjeno prijavnico (spodaj) pošljite na naslov: Mladinska komisija, Planinska zveza Slovenije, p. p. 214, 1001 Ljubljana, najkasneje do srede, 30. aprila 2014.

Več informacij dobite pri vodji seminarja Urški Petek, na elektronskem naslovu 5ekurska@gmail.com.

Vabljeni!
 
Mladinska komisija PZS

DOC Prijavnica (258 kb)

 

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino