petek, 22. januar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

sreda, 21. maj 2014 ob 00:00, ogledov: 5770

Mladinski planinski tabori 2014 (in tudi predšolski, družinski ...)

Objavil(a): Zdenka Mihelič
Pristen stik z naravo nam lahko nudijo planinski izleti, pohodi, razna doživetja in dogodki, zagotovo pa se nam ta stik najbolj okrepi na planinskih taborih. Tudi letos številna planinska društva in njihovi mladinski odseki organizirajo vzgojno-izobraževalne tabore za mlade planince.
Na taboru je veselo in zabavno, foto Nuša VerdevPlaninski tabori so eden izmed najboljših načinov, kako najmlajšim in mladim približati naravo ter jih vzgajati in izobraževati v sožitju z njo. Koliko nepozabnih trenutkov v gorah in novih prijateljstev se vedno znova rodi na takih taborjenjih.

Objavljamo seznam planinskih taborov, za katere so nam planinska društva in njihovi mladinski odseki (MO) PD sporočili podatke. Seznam vsebuje planinsko društvo oz. MO PD, lokacijo tabora, termin, spletno stran, kontaktne podatke in komu je tabor namenjen (predšolskim otrokom, osnovnošolcem, mladim, družinam ...).

Interesenti, preverite prosta mesta na želenem planinskem taboru,
planinska društva in MO PD-ji (ki še niste na seznamu) pa nam lahko sporočite podatke (na e-naslov: zdenka.mihelic@pzs.si) in bomo tudi vaš planinski tabor dodali na seznam.

Srečno in varen korak!

Zbrala in pripravila Zdenka Mihelič


© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino