četrtek, 25. februar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

petek, 10. oktober 2014 ob 00:00, ogledov: 4781

Seminar »Priprava poslovnega načrta za planinsko kočo«

Objavil(a): Matej Ogorevc
Seminar je namenjen vsem, ki jih zanima delo oskrbnika planinske koče in ki v kočah vidijo poslovno priložnosti ali se želijo v svojem društvu aktivneje angažirati pri upravljanju planinskih koč.
V sklopu projekta »Priložnosti za mlade v planinstvu« bodo na seminarju predstavljene osnove izdelave poslovnega načrta za planinsko kočo. Spoznali boste davčne obremenitve, ki jih mora poznati samostojni podjetnik, obdavčitve pogodb zaposlenih in druge koristne napotke, za poslovni del obratovanja koče. Seminar bo potekal na primeru predstavitve konkretne planinske koče. Na koncu bo čas za vprašanja in odgovore.
 
Seminar se bo začel v četrtek, 16. oktobra 2014, ob 17:00, v prostorih Planinske zveze Slovenije, Dvorakova 9, Ljubljana. Trajal bo predvidoma 3 ure.
 
Udeležba je za udeležence brezplačna.

Prijave zbiramo na e-naslovu mladinska.komisija@pzs.si, do 15.10.2014.
 
Predavatelj: Andrej Novak je po izobrazbi ekonomist. V matičnem planinskem društvu pa se ukvarja z izzivi poslovanja planinskih koč.
 
Operacijo PRILOŽNOSTI ZA MLADE V PLANINSTVU delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete: 3. Razvoj človeških virov in vseživljenskega učenja; prednostne usmeritve 3.1. Izboljšanje kakovosti in učinkovitosti sistemov vzdrževanja in usposabljanja.

--------------------------------
PDF Razpis ( 212 kB)
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino