nedelja, 28. februar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

četrtek, 27. november 2014 ob 00:00, ogledov: 4123

Dobrodelna tekma v balvanskem plezanju za otroke Kranjska klajmbing

Športno-plezalno društvo Korenjak | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Vse ljubitelje športnega plezanja vabimo na dobrodelno prireditev v pomoč Društvu staršev otrok z rakom Jonatan Prijatelj. Prireditev bosta sestavljala tekmovanje v balvanskem plezanju in glasbeni nastop pevke Alye.
Društvo Korenjak vabi na dobrodelno prireditev, ki bo 6. decembra 2014 v športnem parku Log. V okviru prireditve se bo odvilo tekmovanje v plezanju, glasbeni koncert, srečelov in različne delavnice za otroke. Prireditev bo povsem dobrodelnega značaja.
V okviru prireditve se bodo zvrstile različne ročne delavnice, med katerimi velja izpostaviti izdelovanje vo-do lutk, ustvarjanje angelčkov, poslikavo obraza in manikuro nohtov. Delavnice za otroke, ki jih bodo organizirali člani društva Korenjak, bodo v duhu prostovoljnih prispevkov, ves izkupiček pa bo namenjen za pomoč društvu staršev otrok z rakom Jonatan Prijatelj. Prostovoljne prispevke boste lahko darovali na prireditvi ali nakazali na tekoči račun društva Jonatan Prijatelj.

Tekmovanja v balvanskem plezanju se bodo lahko brezplačno udeležili vsi, ki poznajo osnovna pravila balvanskega plezanja in so stari med 7 in 14 let (kategorije; U8 - U14). V kvalifikacijah se bodo vsi skupaj pomerili v več kot 30 balvanih, v večerno finalno tekmovanje pa se bo uvrstilo pet najboljših  dečkov in deklic iz vsake kategorije. Vsi tekmovalci, ki se bodo uvrstili v finalni del tekmovanja bodo prejeli praktične nagrade. Najboljši v svoji kategoriji pa denarne nagrade - darilni bon.

Vsi obiskovalci bodo prejeli brezplačen bon za kranjsko klobaso ali ričet. Ob brezplačni kranjski klobasi ali ričetu se bodo lahko obiskovalci za plačilo posladkali s sveže ocvrtimi miškami ali palačinkami, se pogreli ob čaju in kuhanem vinu ali pa si grlo osvežili s kozarcem piva, za kar bo poskrbelo osebje Gostilne pri Kranjcu. Za ljubitelje ekoloških živil ter zdravega in aktivnega načina življenja pa nekaj drugega: na prireditvi bo svoje izdelke predstavilo podjetje Ekolife, ki je tudi sponzor prireditve. Na njihovi stojnici bo mogoče pokusiti sveže pripravljene smutije, čokoladne zvitke in naravne pudinge ter superživila in tudi nekatere  kozmetične pripravke in higienske pripomočke, izdelane iz naravnih sestavin.

Pred začetkom Alyinega koncerta se bo v vlogi predskupine predstavila glasbena skupina 3somsGlasbeni koncert Alye bo na večnamenskem odru pred plezalno steno, poslušalcem in gledalcem pa bo namenjen večji šotor, ki jih bo varoval pred morebitnimi decembrskimi snežinkami. Vstop na koncert Alye bo prost!

Urnik prireditve:
13.00 - 16.00 tekmovanje v balvanskem plezanju - kvalifikacije
14.00 - 17.00 ustvarjalne delavnice
16.30 - 17.00 glasbeni nastop 3SOMS - predskupina
17.00 - 19.00 glasbeni nastop Alya s skupino
20.00 - 22.00 tekmovanje v balvanskem plezanju - finale

Športno plezalno društvo Korenjak se je že večkrat izkazalo kot izvrsten organizator raznovrstnih prireditev in v občini Log - Dragomer deluje že več kot petnajst let. Tokrat so se odločili, da prebivalcem občine Log - Dragomer in krajanom sosednjih občin na Miklavževo soboto ponudijo nepozabno dobrodelno prireditev.

Vabljeni na dogodek, ki ga ne gre zamuditi!   

vir: ŠPD Korenjak
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino