sreda, 24. februar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

četrtek, 27. november 2014 ob 00:00, ogledov: 3913

Plezalni dnevi Kranja in finale državnega prvenstva v športnem plezanju

Planinsko društvo Kranj | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Finale državnega prvenstva v športnem plezanjuv vseh kategorijah, z zanimivim dodatnim programom za tekmovalce in obiskovalce v kranjski športni dvorani Zlato polje.
Naši plezalci se po svetu merijo z najboljšimi in dosegajo odlične rezultate. Zvrstile so se tudi že skoraj vse tekme državnega prvenstva v športnem plezanju, finale pa bo letos, tako kot že zadnjih osem let, na Plezalnih dnevih Kranja, ki bodo potekali med 28. in 30. novembrom 2014 v Športni dvorani Zlato polje v Kranju.
 
V dveh tekmovalnih disciplinah (v težavnostnem in balvanskem plezanju) se bodo pomerile štiri starostne kategorije in tako bo dvorana od petka do nedelje vrvela od navdušenja mladih in odraslih športnikov, njihovih navijačev, trenerjev in družin. Te tekme vedno spremljajo veselje in smeh, solze razočaranja in ponos, poraz in zmagoslavje. Splezati višje, splezati boljše, spodbujati prijatelje, se pohvaliti z dosežki in spoznavati nove ljudi prek športa, vse to je del tekem športnega plezanja. Naj  posebej izpostavimo obe večerni finalni tekmi za člane in članice v soboto in nedeljo ob 18. uri, ki ju bodo dodatno poživili svetlobni efekti, bobni in glasba.

Tudi letos bo prireditev popestril bogat spremljevalni program. V nedeljo bo ob 16. uri projekcija filma Aljažev stolp, nato pa odprtje finala ob 17.45 z ognjeno predstavo žonglerske skupine Čupakabra. Otroci se bodo lahko vse dni zabavali v otroškem kotičku, na ogled pa bo tudi razstava eksotičnih živali. Za suha grla bo poskrbljeno v Podkrepčevalnici, posladkali pa se boste lahko tudi z okusnimi palačinkami. Tudi letos boste na stojnicah našli marsikaj zanimivega in uporabnega.

Podrobnejši program in sveže novice si lahko ogledate na naši spletni strani http://pdk.aokranj.com/program/ ali na Facebook profilu prireditve

Prisrčno vas vabimo, da se nam pridružite na že 9. Plezalnih dnevih Kranja in z nami stiskate pesti in zadržujete dih ob neverjetnih gibih odličnih športnikov!vir: pdk.aokranj.com 
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino