sreda, 27. januar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

četrtek, 6. oktober 2016 ob 13:30, ogledov: 1862

Srečanje mladinskih voditeljev vseh generacij - letos v zgornji Savinjski dolini

Objavil(a): Tina Arh
Leto je naokoli in kot vsako leto, je zopet čas za tradicionalno srečanje MV-jev, tokrat že 6. po vrsti. Po lanskem dogajanju v bližini Cerknice, nas letos čaka druženje v prelepi zgornji Savinjski dolini.
Večina vas že ve, da se na teh srečanjih res »dogaja« in vse, ki še niste bili zraven ali pa ste novopečeni MV-ji, letos lepo pričakujemo. ;)

Oktobrski termin zdaj drži že kar nekaj let, ker je idealen tako za študente, kot tudi dijake. Letos smo se odločili, da bo srečanje potekalo od petka, 21., do nedelje, 23. oktobra, na Tabornem prostoru Laze - Rod Sotočje, zbirati se bomo začeli v petek ob 17h.
Zato se le pogumno prijavite, ne pozabite pa tudi na prijatelje, dobro družbo in ostale rekvizite (kitara, Activity, karte, ...). To je taborniški prostor, tako da bomo ob lepem vremenu vsekakor peli in pekli, mogoče tudi spali ob ognju. Ne bomo pa pozabili tudi na kakšen zabaven pohod ali pa kakšno iskanje zaklada, orientacijo, igre ... Pohod bi se odvijal na hrib Blegoš, izhodišče bodo Laze, torej imamo komaj dobri dve uri hoje. Bomo pa pripravili tudi kaj težjega, če bo koga zanimalo.

Srečanje je namenjeno vsem, ki ste se kadarkoli udeležili seminarja za mladinske voditelje ter vsem, ki so kadarkoli sodelovali v vodstvih seminarjev. Prispevek za organizacijo (spanje in prehrana) znaša okoli 25€. O končnem znesku boste obveščeni pred srečanjem, saj je odvisen od števila prijavljenih.

Prijave preko sms ali na e-mail oddajte najkasneje do 17. oktobra in si s tem zagotovite ležišče in svoje mesto na nepozabnem vikendu. Pohitite, saj je število prostih mest omejeno na zgolj 35 udeležencev!

Informacije in prijave na elektronskem naslovu: judita.anzelc@gmail.com ali na telefonski številki 070 317 945.

Se vidimo!
Judita Anzelc, organizatorka

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino