torek, 7. julij 2020
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

četrtek, 10. november 2016 ob 11:15, ogledov: 2316

Posvet za vodstva planinskih taborov

Objavil(a): Matej Ogorevc
Mladinska komisija PZS vas vabi na posvet za vodstva planinskih taborov, ki bo potekal v soboto, 19. novembra 2016 na Ig, s pričetkom ob 9. uri.
Kako začeti z organizacijo planinskega tabora? Kje lahko pridobim finančna sredstva za uspešno izvedbo? Kako najti primeren taborni prostor? To je le majhen del vprašanj, s katerimi se srečujejo vsi, ki pripravljajo večdnevne programe bivanja v gorskem svetu. Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije tudi letos organizira posvet, katerega namen je izmenjava izkušenj, predstavitev različnih praks ter vsebinska podpora pedagoški in tehnični pripravi tovrstnih projektov. Pozornost bomo posvetili tudi vse bolj razširjenim prijavam na tržno inšpekcijo. Na kaj moramo biti pozorni pri organizaciji, kaj storiti ob prijavi in obisku inšpektorjev, kako se že v osnovi izogniti težavam? Letos nas torej čaka izredno zanimiva tematika, zato vabimo, da se ga udeležite tako vodje taborov kot člani vodstva, ki na taboru skrbite za pestro dogajanje.
 
Kdaj in Kje?
V soboto, 19. novembra 2016, Izobraževalni center za zaščito in reševanje RS na Igu, Zabrv 12. Pričetek posveta bo ob 9. uri.
 
Program
  • 8:30 Prihod in prijava
  • 9:00 Kako začeti s planinskim taborom 
  • 9:45 Kako poskrbeti za finančni vidik organizacije tabora?
  • 10:30 Tržna inšpekcija in planinski tabori
  • 11:45 Razprava o prostorih za taborjenje v Sloveniji
  • 12:30 Razprava in čas za vsa druga vprašanja
  • 13:00 Predviden zaključek posveta in kosilo

Prijave
Prijave na posvet pošljite na elektronski naslov mladinska.komisija@pzs.si z naslovom »Posvet za vodstva taborov« in sicer najkasneje do ponedeljka, 14. novembra 2016. Prijava naj vključuje seznam udeležencev in število kosil (prosimo za posebno navedbo vegeterijanskih kosil). Če se kljub prijavi posveta ne boste mogli udeležiti, vas prosimo, da svojo odsotnost sporočite.

Ob 14. uri se bo v istih prostorih začel Zbor Mladinskih odsekov 2016. Člani mladinskih odsekov se na posvet in Zbor prosim prijavite s prijavnico na Zbor.

Cena
Posvet je brezplačen. Za vse prijavljene bo na stroške MK PZS po posvetu zagotovljeno kosilo.

------------------------------------
Povezani novici:
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino