sreda, 31. maj 2023
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

ARHIV NOVIC  

sreda, 16. november 2016 ob 17:45, ogledov: 4602

Mladina in gore 2017 - razpis srednješolskega tekmovanja

Objavil(a): Matej Ogorevc
Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije tudi letos vabi k udeležbi na drugem srednješolskem tekmovanju Mladina in gore. Srednješolsko tekmovanje bo potekalo v dvojicah.
Srednješolsko tekmovanje Mladina in gore bo potekalo na Osnovni šoli Idrija in sicer v soboto, 21. januarja 2016. V prvem skupinskem delu se bodo ekipe pomerile v teoretičnem znanju Planinske šole in dodatnega gradiva, najboljše ekipe pa se bodo uvrstila v finalni del tekmovanja, kjer bo med drugim potrebno prikazati tudi nekatere praktične naloge.

Tekmovanja se lahko udeležijo ekipe sestavljene iz dveh tekmovalcev, ki sta člana istega planinskega društva in dijaka dveh različnih srednjih šol ter obratno. Torej dijaka iste srednje šole in člana dveh planinskih društev.

Literatura tekmovanja je učbenik Planinska šola, dodatno gradivo pa prispevki, objavljenih v naslednjih izdajah revije Planinski vestnik:

Starejši številki lahko naročite v Planinski trgovini, lahko pa jih naročite tudi preko spleta s klikom na zgornje povezave. Poštnina in DDV sta všteta v ceno.

Izpolnjeno prijavnico (najdete jo spodaj med prilogama) pošljite najkasneje do torka, 29. novembra 2016 na naslov Planinska zveza Slovenije, Mladinska komisija, p.p. 214, 1001 Ljubljana. Prosimo za pripis MIG SŠ 2017.

Obveščanje v zvezi s tekmovanjem bo potekalo samo in izključno prek elektronske pošte.

Dodatne informacije dobite pri Veroniki Susman, strokovni sodelavki PZS. V času uradnih ur je dosegljiva na telefonski številki (01) 43 45 689, sicer pa tudi na elektronskem naslovu mladinska.komisija@pzs.si.


Brigita Čeh,
koordinatorica tekmovanja
Barbara Bajcer,
načelnica MK PZS

Prilogi:
PDF Razpis (356 kB)
DOC Prijavnica (502 kB)

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Urad Republike Slovenije za mladino