torek, 23. oktober 2018
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

torek, 30. januar 2018 ob 15:00, ogledov: 669

Ugodnejši izvensezonski najem PUS Bavšica za mladinske odseke

Objavil(a): Matej Ogorevc
Mladinska komisija PZS ter Programski svet PUS Bavšica želita več mladim omogočiti bivanje in uporabo zmogljivosti PUS Bavšica, zato mladinskim odsekom PD ponujajo še ugodnejši izvensezonski najem objekta brez oskrbe za vsaj 2 zaporedni nočitvi.
Planinsko učno središče Bavšica je eno izmed središč MK za usposabljanje svojih strokovnih kadrov (mladinski vaditelji in mentorji) in za preživljanje kvalitetnega časa (raznovrstni seminarji, tečaji in tabori).
Objekt in njegova okolica, predvsem pa gorsko okolje z okoliškimi potmi, brezpotji različnih zahtevnosti in učnim poligonom predstavlja odlično izhodišče za različna izobraževanja in tabore.


mk_pzs_pus_zima_ts_foto_matej_ogorevc Mladinska komisija in Programski svet PUS Bavšica želita več mladim omogočiti bivanje in uporabo zmogljivosti Učnega središča Bavšica, zato sta sprejela sklep o 35% popustu za mladinske odseke PD. Popust se upošteva pri izvensezonskem najemu brez oskrbe za vsaj 2 zaporedni nočitvi. Mladinski odsek se mora s programom izkazati, da gre za izvajanje planinske dejavnosti za mlade.

 • Za koga: za mladinske odseke planinskih društev
 • Kdaj: izven glavne sezone brez oskrbe od 1. 10. do 15. 5. 
 • Pogoj: vsaj 2 zaporedni nočitvi in program za mlade
 • Cena: 136,50 €/dan

  Planinsko učno središče Bavšica ponuja kvaliteten in funkcionalen objekt, za usposabljanja primerno okolje ter opremo, poleg tega pa cenovno ugodno bivanje. Možen najem objekta z oskrbo ali brez.  

Objekt
 je sodobno opremljen za izvajanja programov usposabljanj, saj poleg odlične lokacije v naravnem poligonu gorskega sveta ponuja tudi vso potrebno opremo za predavanja. Predavalnica je opremljena s projektorjem, tablo ter planinsko knjižnico. V sobi za vodstva akcij je računalnik s tiskalnikom, v kletnih prostorih pa skladišče tehnične opreme ter pripomočkov za različne skupinske igre. Na dvorišču je postavljeno športno igrišče za odbojko in nogomet, v bližini se nahaja tudi učni poligon z zavarovano potjo in nekaj lažjimi plezalnimi smermi.

 

Objekt PUS Bavšica tako ponuja:

 • 39 postelj v šestih sobah,
 • večjo predavalnico z vso potrebno avdio-vizuelno opremo,
 • manjšo predavalnico za delo v skupinah oz. za priprave vodstev akcij,
 • moderno opremljeno kuhinjo kapacitete do 50 obrokov,
 • vsa potrebna skladišča in skupne prostore,
 • 6 dodatnih postelj v »zimski sobi« za prenočevanje gostov,
 • poleg jedilnice še manjši družabni prostor na podstrehi.


Za več informacij si oglejte opis kapacitet in cenik oz. obiščite spletno stran www.mk.pzs.si/pus. Morebitna dodatna vprašanja pa lahko naslovite na gospodarja Jureta Brečka, dosegljiv je na elektronskem naslovu bavsica@pzs.si.

Planinsko učno središče Bavšica se pod zgoraj navedenimi pogoji odda v najem izključno mladinskim odsekom PD za izvajanje planinske dejavnosti za mlade.

 

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2018

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino