petek, 22. januar 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

četrtek, 3. maj 2018 ob 14:30, ogledov: 2047

Urška Stritar nočna gostja na 1. programu Radia Slovenija

Objavil(a): Manca Ogrin
Soavtorica Planinskega zabavnika Urška Stritar, izkušena planinska pedagoginja in publicistka, bo v noči na petek, 4. maja, gostja Aleša Ogrina na 1. programu Radia Slovenija. Vabljeni k poslušanju pogovora deset minut čez polnoč!
"Planinski svet je predvsem nepopisno lep. To je svet čudovite narave. Vrtoglavih sivih sten, v katerih morda opazite plezalce, ki napredujejo proti vrhu. Pisanih cvetlic, ki rastejo celo iz skalnih razpok. In plašnih divjih živali, ki bodo takoj zbežale, ko vas bodo ugledale. A obenem je to svet, ki zahteva pripravljenost za vstop vanj in za gibanje v njem, je zapisano v predstavitvi druge izdaje Planinskega zabavnika. Po polnoči se nam bo v Nočnem obisku pridružila Urška Stritar, soavtorica omenjene izobraževalne publikacije, ki otroke z igro, ustvarjalnostjo in miselnimi izzivi uvaja v planinski svet," nočni pogovor napoveduje voditelj Aleš Ogrin.

Vabljeni k poslušanju oddaje Nočni obisk v noči na petek, s 3. na 4. maj - 10 minut čez polnoč na 1. programu Radia Slovenija.

-------------------------
Povezana novica:

Izdelek tedna - Planinski zabavnik
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino