torek, 2. marec 2021
POIŠČI
Prenovljeni programi
Revija Gremo pod objem gora

ARHIV NOVIC  

sobota, 6. junij 2020 ob 09:30, ogledov: 1203

Z muzejsko vstopnico do brezplačnega prevoza v Krmo, Vrata in Kranjsko goro

Objavil(a): Matej Ogorevc
Slovenski planinski muzej uvajamo prevoze z Jesenic do Vrat (vsak torek in četrtek), do Krme (vsako sredo) ter od Jesenic do Kranjske Gore med muzejskimi enotami GMJ (vsak petek in soboto).
Bi želeli najti izvir Triglavske Bistrice pod steno Triglava? Se prepustiti čarobnemu miru doline Krme? Lahko raziskujete tudi muzejske enote Gornjesavskega muzeja Jesenice! Odločitev je vaša! Dovolite nam pa, da za prevoz poskrbimo mi!

V Slovenskem planinskem muzeju v okviru projekta Obisk gora v času podnebnih sprememb uvajamo prevoze z Jesenic do Vrat (vsak torek in četrtek), do Krme (vsako sredo) ter od Jesenic do Kranjske Gore med muzejskimi enotami GMJ (vsak petek in soboto). Prevozi v alpske doline so brezplačni, za prevoz med muzejskimi enotami pa je potreben nakup vstopnice za vsaj eno muzejsko enoto.Vozni red, rezervacije, informacije >>>>> www.planinskimuzej.si/prevozi-v-gorePridružite se Facebook skupini PREVOZI V HRIBE, ki posameznikom nudi možnost deljenja prevoza. Kam? V hribe, seveda! Skupina je nastala v okviru projekta Obisk gora v času podnebnih sprememb, katerega namen je tudi promovirati trajnostni obisk gora.


© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Mladinski svet Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Urad Republike Slovenije za mladino